Kendisine dadı arayan 21 yaşındaki Aleyna Tilki’ye Tuğba Ekinci şefkati 

Kendisine dadı aradığını ve dadısının sahip olması gereken özellikleri sosyal medyadan duyuran Aleyna Tilki’ye Tuğba Ekinci sahip çıktı. 

MAGAZİN 12.07.2021, 15:25 13.07.2021, 09:52
Kendisine dadı arayan 21 yaşındaki Aleyna Tilki’ye Tuğba Ekinci şefkati 

Moda programı sayesinde ünlü olan Bahar Candan, geçtiğimiz haftalarda bir arkadaş aradığını sosyal medyadan duyurmuştu. Arkadaşının özelliklerini ve aylık 5 bin TL değerinde maaşı olacağını bildiren Bahar Candan’ın ardından bir diğer adım da Aleyna Tilki’den geldi. Giydikleriyle, yazdıklarıyla ve söyledikleriyle sık sık gündeme gelmeyi başaran 21 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, kendisine dadı aradığını belirtti. 

“Asistan tribi çekemem, dadılar çalışkan olur” 

Aleyna Tilki, asistan tutmaya karşı olduğunu şu sözlerle dile getirdi: “Kendime dadı tutacağım. Asistan tribi çekemem, dadılar çalışkan olur. Hem saçlarımı tarar hem yemeğimi hem de diğer şeylerimi düşünür. Dadımın Rusça ve İngilizce bilmesi, ileri görüşlü ve çok sakin biri olması gerekir. Örneğin ‘Oraya çıkarsan düşersin’ demeli çünkü kimse demezse ben düşerim. İyi bir gözlemci olmalı. Ben denizdeyken de gazeteci olup olmadığını kontrol etmeli.” 



“Sana kıyamıyorum” 

Aleyna Tilki’nin bu kriterlerde aradığı dadı için ilk cevap ise Tuğba Ekinci’den yükseldi. Ekinci, dadılığa aday olduğunu şu cümlelerle duyurdu: “Güzel yüzlü fıstığım dadı arıyormuş. Boncuğum benim ben sana dadı oluyorum. Ben sana kıyamıyorum. Erken yaşta koca camiayla boğuştun.” 

Yorumlar (0)