Kenan Doğulu: Yorulduk artık!

"Kenan Doğulu - Berat Saat ayrılıyor mu?" sorusuna "Yorulduk artık" cevabını veren Kenan Doğulu boşanma iddialarını yalanladı.

MAGAZİN 27.06.2020, 13:51
Kenan Doğulu: Yorulduk artık!

Seyircisiz konser öncesi magazin muhabirlerinin sorularını cevaplayan şarkıcı Kenan Doğulu, Beren Saat ile olan evliliğine yönelik çıkan boşanma haberlerini reddetti.

İlişkilerindeki iniş-çıkışlar nedeniyle sıkça gündeme gelen Beren Saat ve Kenan Doğulu, sezinlenen ayrılık hâlleri ile tekrar "Kenan Doğulu ile Beren Saat boşanıyor mu?" sorusunun muhatabı oldu.

Beren Saat'in daha önce yaptığı açıklamalar, Kenan Doğulu ile olan evliliği hakkında kafaları karıştırmış, zaten gündemde var olan boşanma iddialarını da kuvvetlendirmişti.

Yaşananların ardından Kenan Doğulu'ya belki de son kez "Kenan Doğulu ile Beren Saat boşanıyor mu?" sorusu yöneltildi.

Kenan Doğulu,  Yenikapı'da gerçekleştireceği seyircisiz konser öncesi gazetecilere bu sorunun da yanıtını verdi.

Haklarında çıkan haberlere sitem eden şarkıcı Kenan Doğulu, mağazin muhabirlerine "Kardeşlerim!" diyerek seslendi ve kendileri bir açıklama yapmadan boşanma haberlerinin hiçbirine, hiçbir zaman inanmamalarını istedi.

"Lütfen, lütfen!" diyerek istirhamda bulunan Kenan Doğulu, "Biz de yorulduk, siz de yoruluyorsunuz. İnsanlar üzülüyor bu haberlere, lütfen artık yapmayın." cevabını verdi.

Yorumlar (0)