Kemal Gülman’dan eşine sert sözler: “Belasını arıyor” 

Feryal Gülman, 8 senedir boşanma aşamasında olduğu eşi Kemal Gülman ve sevgilisi Eda Cideli ile Fransa uçağında pişti oldu.  

MAGAZİN 11.11.2021, 17:13
Kemal Gülman’dan eşine sert sözler: “Belasını arıyor” 

Sosyetenin en ünlü ve zengin isimlerinde Kemal Gülman ve sevgilisi Eda Cideli, Fransa’da aşk tatiline çıkmıştı. Nice şehrinde tatil yapan 89 yaşındaki Kemal Gülman ve 29 yaşındaki Eda Cideli’nin Nice şehrinden İstanbul’a dönerken kullandıkları uçakta, 62 yaşındaki eşi Feryal Gülman da bulunuyordu. 



21 senelik evlilik, 8 senedir bitemiyor 

Feryal-Kemal Gülman çifti, 2013 senesinde boşanma davasını başlatmıştı. 21 senelik evli çiftten Feryal Gülman, eşinden şiddet gördüğünü ifade etmişti. 200 milyon liralık tazminat talebi bulunan Feryal Gülman, eşini ve genç sevgilisini uçakta görmezden geldi.  

Uçak indiğinde karşısında basın mensuplarını gören Kemal Gülman ise boşanma aşamasındaki eşiyle ilgili sorular karşısında, “O haber verdiğine göre ona sorun, belasını arıyor.” ifadelerini kullandı. Kemal Gülman’ın bu hareketi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 



“Uçaktayken sizi çağırmam mümkün değil” 

Kemal Gülman’ın hemen ardından havalimanından çıkan Feryal Gülman ise basına şu açıklamalarda bulundu: “Bu, oldukça tatsız bir tesadüf. Monako’daydım. Sanırım onlar da oradaydı. Nice’den birlikte uçtuk. Ben kendilerini uçakta gördük. Uçaktayken sizi çağırmam mümkün değil. Uçakta olduklarından haberim yoktu, kendilerini körükte gördüm. Ben 3A’daydım Kemal Bey ise 3D’deydi. Sevgilisi Eda Hanım da arkasındaydı. Ne yapacağımı şaşırdım ve hostesten yerimi değiştirmelerini istedim.” 



“Yanımda kocam, arkamda sevgilisi oturuyor” 

Feryal Gülman, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yanımda kocam ve arkamda da sevgilisi oturuyor. Lütfen yerimi değiştirin, dedim. Fakat hostes, korona tedbirlerinden ötürü bunu yapamayacaklarını söyledi. O benim hala kocam. İstersem dedektif çağırırım istersem de gazeteci çağırırım. Biz hala boşanmadık fakat sevgilisi yanındaydı. İstersem Kemal Bey’e zina davası da açabilirim. Dava açıp açmamak konusunda şu anda kararsızım. Bu konuyu henüz avukatımla konuşmadım. Fakat gazetecileri çağırsaydım bu şekilde çıkmazdım en azından ruj sürerdim.” 

Yorumlar (0)