Kaza yapan Ahmet Kural'dan ilk açıklama

Oyuncu Ahmet Kural, dün akşam saatlerinde İstanbul'da zincirleme trafik kazasına karıştı. 3 aracın dahil olduğu kazada sürücü koltuğunda bulunan Kural'ın alkollü olduğu ve Kural'ın ehliyetine el konduğu iddia edilmişti.

MAGAZİN 20.02.2020, 16:24 20.02.2020, 16:28
Kaza yapan Ahmet Kural'dan ilk açıklama

Üsküdar Altunizade'de 3 aracın birbirine girdiği bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Araçlardan birinin oyuncu Ahmet Kural'a ait olduğu öğrenildi.

1.85 promil alkollü olduğu söylenmişti
Kaza sonucu 1 kişi yaralanırken, Ahmet Kural'ın 1.85 promil alkollü olduğu iddia edildi. Kazada yararlanan kişi ise Üsküdar'daki özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Ehliyetine 6 ay el konulmuştu
Kaza sonrası Çengelköy Polis Merkezi'ne getirilen Ahmet Kural, burada ifade verdikten sonra, oyuncunun ehliyetine 6 ay süreyle el konarak, trafik cezası kesildi. Kural işlemleri tamamladıktan sonra polis merkezinin önüne gelen taksiye binerek buradan ayrıldı.

"Sıkıntı yok ehliyetim bende"
HaberTürk'ün haberine göre; ünlü oyuncu evine giriş yaparken görüntülendi. Kazayla ilgili konuşan Kural, "Yapacak bir şey yok" yorumunu yaptıktan sonra, ehliyetinin sorulması üzerine ise "Sıkıntı yok ehliyetim bende" dedi. Kural'ın ehliyet açıklaması kafalarda soru işareti yaratsa da, ehliyetin Emniyet Müdürlüğü'ne verilmeden de iptal edilebileceği biliniyor.

Hakkında kamu davası açılacak
Diğer yandan, 1.00 promilden daha fazla alkol aldığı için Kural'a TCK'nın 179. maddesi gereğince, trafiğin güvenliğini tehlikeye sokma suçundan kamu davası açılacak.

Yorumlar (0)