Kaza geçiren Enes Batur: 1.998 fidan dikiyorum!

Enes Batur, dün önce ağaca sonra da park halinde bulunan bir araca çarpmasının ardından paniğe kapılmıştı. Ünlü Youtuber, "Ağaç için kaygılıyız." şeklinde yorum yapan bir kişiye tepki göstererek, "İnsanlıktan nasibini alması amacıyla 1.998 fidan dikiyorum." açıklamasında bulundu. 

MAGAZİN 24.11.2020, 12:49
Kaza geçiren Enes Batur: 1.998 fidan dikiyorum!

Ünlü YouTuber Enes Batur, dün İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Etiler semtine lüks aracıyla gitmişti. Enes Batur, saat 11.00 sularında direksiyon hâkimiyetini yitirmişti. 22 yaşındaki sosyal medya fenomeni, ilk önce bir ağaca, daha sonra da park halinde bulunan bir araca çarpmıştı. Enes Batur'un, kazadan hafif sıyrıklar ile kurtulduğu ancak korkuya kapıldığı görülmüştü. Yapılan ihbarın ardından kazanın gerçekleştiği yere güvenlik güçleri gönderilmişti. Sosyal medya fenomeninin 1 milyon 350 bin liralık lüks otomobili, kazanın ardından kullanılamaz duruma gelmişti. 

Sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu

Enes Batur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sabah saatlerinde trafik kazası geçirdiğini belirterek, sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Tüm sağlık kontrollerinin tamamlandığını aktaran sosyal medya fenomeni, kendisini merak edip soran kişilere teşekkür etti. 

"Ağaç için kaygılıyız" yorumu yapıldı

Kazanın ardından bir sosyal medya kullanıcısı, "Enes Batur'un ülkeye herhangi bir faydasının olmadığını ancak ülkeye faydası olan bir ağaca çarptığını" belirterek alay etmişti. Söz konusu kullanıcı, "Ağaç için kaygılıyız." ifadesini kullanmıştı. 

"Fidan dikeceğim"

Bunun üzerine Enes Batur, ölümüne neden olacak bir kaza geçirdiğini, buna rağmen "iğrenç" yorumlar yapıldığını ifade etti. Ünlü Youtuber, "aciz" olarak nitelendirdiği sosyal medya kullanıcısının "insanlıktan nasibini alması" için 1.998 fidan dikeceğini duyurdu.

Yorumlar (0)