Kaya Çilingiroğlu yine olay yarattı

BloombergHT'de hafta içi akşamları yayınlanan "İşin Aslı" programına konuk olan Kaya Çilingiroğlu sıkça gündeme gelen nafaka konusuyla ilgili olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 07.12.2019, 13:01
Kaya Çilingiroğlu yine olay yarattı

Katıldığı programda Aslı Şafak'ın sorularını yanıtlayan Kaya Çilingiroğlu'nun nafaka konusundaki sözleri olay yaratacak nitelikte. 

Çilingiroğlu, "Erkek de eziyet çekiyor. Örneğin adam evlilik yapıyor, boşanmak istiyor. Karısına 'Bırak beni gideyim' diyor. Bu defa da eşi 'Sen bana bu kadar para vereceksin' diyor. Bu nafaka ne abi?" şeklinde konuştu.

"Kadınlardan az çekmedim"

Kaya Çilingiroğlu kendisine yöneltilen "Siz kadınlardan ne çektiniz?" sorusuna da şöyle yanıt verdi:

"Kadınlardan az çekmedim. Şunu demek istiyorum, 'Nafaka ne?' Ben zaten çocuğumun tüm giderlerini karşılayacağım. Gideceksin bir adamla olacaksın, yiyeceksin, içeceksin, parayı ben vereceğim! Ben çocuklarımın giderlerini karşılıyorsam kadına neden para vereyim? Çok param yok memur maaşıyla yaşıyorum. TRT'den maaşım var. Doğru işleri yanlış zamanda yaptım."

Ekonomi kanalında yayınlanmakta olan programa katılan Çilingiroğlu programla ilgili ise, "37 senedir ekonomi konuşmuyorum, özlemişim. Genelde ya Hülya'yı ya Feraye'yi soruyorlar." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)