Kate Middleton'ın annelik mesaisi

Cambridge Düşesi Kate Middleton, en küçük çocuğu Prens Louis ile birlikte bir haftalık müzikal oyun okuluna gitmeye başladı.

MAGAZİN 20.11.2019, 16:15
Kate Middleton'ın annelik mesaisi

Üç çocuk sahibi olan Düşes Kate Middleton’ın en küçük çocuğu Prens Louis müzik derslerine gidiyor. Henüz bir yaşında olan Prens Louis, çocuklar için olan bir müzikal oyun grubuna giderek başka çocuklarla sosyalleşiyor.

Mail on Sunday’in haberine göre, haftalık ücreti 15 dolar olan bu müzikal oyun grubuna ebeveynler de katılıyor. Dolayısıyla Kate Middleton da diğer çocukların anneleri gibi bebeğinin yanında şarkı söylüyor ve dans ediyor.

Bebekler için eğlenceli müzik eğitimi

Prens Louis’nin gittiği okul, İngiltere’de 23 yıldır eğitim veren bir kurum. Burada 3 aylıktan 4 yaşına kadar olan çocuklara müzik eğitimi veriliyor. Şarkı söylemenin ve vurmalı enstrümanlar çalmanın ön planda derslerde ebeveynler de çocuklarıyla birlikte daire oluşturarak şarkı söyleyip dans ediyor.

Prenses Charlotte da grup derslerine gitmişti

37 yaşındaki Düşes Kate Middleton için bu grup dersleri bir ilk değil. Geçtiğimiz yıl da 4 yaşındaki kızı Prenses Charlotte bir dans okulunda bale derslerine yazılmıştı.

Düşes, Londra’daki Thomas’s Battersea adlı okula giden Prenses Charlotte ve 6 yaşındaki oğlu Prens George’u sık sık okuldan alıyor ve okuldaki ebeveyn etkinliklerine katılıyor.

Yorumlar (0)