Kardashian-West ailesi beşinci çocuğu istiyor

Ortaya atılan iddiaya göre şu anda dört tane çocukları olan Kim Kardashian ile Kanye West, taşıyıcı anneden beşinci bir çocuk planlıyor.

MAGAZİN 02.01.2020, 17:41
Kardashian-West ailesi beşinci çocuğu istiyor

Reality show yıldızı Kim Kardashian ve rap şarkıcısı Kanye West’in beşinci bir çocuk planladıkları ileri sürüldü. Radar Online’da yer alan habere göre ünlü çift, yeni bebeklerini 2020 yılında kucaklamak istiyor. Fakat beşinci bebeği de son iki çocukta olduğu gibi Kim Kardashian dünyaya getirmeyecek. Çift, tekrar taşıyıcı anne yöntemine başvuracak.

İddialara göre bu konuda en ısrarlı taraf Kanye West. Aileye yakın bir kaynak Kanye West'in, mirası için mümkün olduğunca fazla varise sahip olmak istediğini söyledi.

Kardashian'ın hamilelikleri riskli

Kim Kardashian ve Kanye West, ilk iki çocukları 6 yaşındaki North ve 4 yaşındaki Saint'i doğal yöntemlerle kucaklarına aldılar. Diğer iki çocukları 2 yaşındaki Chicago ve 8 aylık Psalm ise taşıyıcı anneden dünyaya geldi. 

Kardashian, sağlığı için hayati risk taşıdığı için hamile kalamıyor. Plasenta akreata (bebeğin eşinin rahim duvarına yapışması) rahatsızlığına sahip olan Kardashian’ın yeniden hamile kalması, hayati risk taşıyor.

Yorumlar (0)