Kardashian'dan Ermenistan'a 1 milyon dolarlık bağış!

Ermeni asıllı Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian, Ermenistan'a 1 milyon dolarlık bağış yaptı. 

MAGAZİN 12.10.2020, 16:25
Kardashian'dan Ermenistan'a 1 milyon dolarlık bağış!

Azerbaycan, işgal altındaki topraklarını kurtarmak amacıyla Ermenistan'a karşı mücadelesini sürdürüyor.

Sivillere yönelik acımasız saldırılar düzenleyen Ermenistan, "saldıran tarafın Azerbaycan olduğuna" dair kara propaganda yapıyor.

Ermeni asıllı Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian da söz konusu kara propagandayı destekleyen isimlerden biri oldu. 

Kim Kardashian'ın Ermenistan'a 1 milyon dolarlık bağışta bulunduğu öğrenildi. 

Magazin yıldızı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, takipçilerine de Ermenistan'a bağış yapmaları için çağrıda bulundu.

Ermenistan Fonu'na destek vermek için gerçekleştirilen uluslararası çalışmalara dâhil olduğu gerekçesiyle gururlu hissettiğini belirten Kim Kardashian, hem dualarının hem de aklının Ermeni askerlerinin yanı sıra çocuklar ve kadınlarla olduğunu ifade etti. 

Magazin yıldızı, araya mesafeler girse de sınırların Ermeniler için engel teşkil etmediğini kaydetti. Bütün dünyada Ermeni ulusunun hep beraber olduğunu aktaran Kim Kardashian, bunun unutulmaması gerektiğini söyledi. 

Kim Kardashian, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Karabağ'da çatışma yaşanmadığını, Azerbaycan'ın Ermenilere saldırı düzenlediğini iddia etti.

Magazin yıldızı, Karabağ'ın güvenliğini korumak için Ermenilerin hayatlarını riske attığını, bu nedenle onlar için dua ettiklerini belirtti. 

Takibi bıraktılar

Söz konusu gelişmenin ardından Filistin asıllı oldukları bilinen Gigi Hadid ile Bella Hadid, Kim Kardashian'ı takibi bıraktı. 

Daha önce de skandal paylaşımlar yapmıştı

Kim Kardashian, daha önce yaptığı paylaşımlarda, sebepsiz yere Ermenistan'a saldırıldığını iddia etmişti. Magazin yıldızı, hadsiz bir şekilde Türkiye'nin Azerbaycan'a silah göndermemesi gerektiğini ifade etmişti. 

Yorumlar (0)