Karavan modasına bu kez ünlüler de uydu: Kırşan ve Atacan çiftleri bir arada!

Tatilini ev konforunda geçirmek isteyenler ve salgın nedeniyle daha izole tatil yapmak isteyenlerin tercihi haline gelen karavancılık akımına, ünlüler de uydu. Doğa içinde ruh dinlendirici tatilin adresi haline gelen karavana bu kez Alp Kırşan ve Zeynep Kırşan çifti ile beraber Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti de katıldı. Çiftler karavan tatillerini beraber yapıyorlar.

MAGAZİN 28.04.2021, 13:42 29.04.2021, 10:15
Karavan modasına bu kez ünlüler de uydu: Kırşan ve Atacan çiftleri bir arada!

Pandemi sürecinde iyi bir tatil alternarifi olarak öne çıkmaya başlayan ve herkesin ilgisini çeken karavan, oldukça rağbet görüyor. Daha izole ve ev konforunda tatil yapmak isteyenlerin tercihi olan karavan modasına, ünlüler de uymaya başladı.



Daha önce oyuncu Burcu Kara ve eşi yönemen Fırat Doğu Parlak’ın karavan tatili konuşulurken, daha sonra ‘Fatih Harbiye’ dizisi setinde tanışan ve ardından evlenip dünya evine giren Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu da karavan tatili akımına uymuşlardı.



Kendi karavanına boyama yapan Şevval Sam, yeni bebekleri olan Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun ve sanatçı Kıraç da bu akımın temsilcileri olmuştu.



Kırşan ve Atacan çiftleri beraber tatile çıktı

Koronavirüs salgınının herkesi karavan tatili yapmaya ittiği şu günlerde, talepler de artmaya başladı. Artık taleplere yetişemeyen bir halde olduklarını söyleyen karavan üreticilerinin yanı sıra, tüketiciler de kendi minibüslerini ya da araçlarını karavan haline getirerek gezmeyi hedefliyor. Bu kez ünlüler arasından bu akıma, ünlü oyuncu ve sunucu Alp Kırşan ile eşi eski oyuncu Zeynep Dörtkardeşler Kırşan da dahil oldu. Ayrıca Kırşan çiftine, sevilen oyuncu çift Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ Atacan da dahil oldu. ;



Çok keyifli vakit geçirdiler

Beraber karavanlarıyla tatile çıkan Kırşan ve Atacan çifti, karavanlarını alarak insanlardan ve şehir hayatından izole doğa tatili yapmaya başladılar. Beraber fotoğraf da çektiren Alp Kırşan, Zeynep Dörtkardeşler Kırşan, Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ Atacan, yanlarına çocuklarını da alarak tatile çıktılar. Çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşan ünlü oyuncular, çok keyifli vakit geçirdiklerini ve rüya gibi bir tatil olduğunu söylediler. Böylece karavan modası, git gide artan bir trend haline geliyor.

Yorumlar (0)