Kanye West, Türk takipçilerinin yorumlarını paylaştı!

Kim Kardashian ile boşanma aşamasındaki Kanye West, ilişkileri hakkında Türk takipçilerinin yorumlarını Instagram hesabından paylaştı. Amerikalı rap şarkıcısı, kısa süre içinde Türkiye’de sosyal medya gündemine oturdu.

MAGAZİN 07.02.2022, 11:49
Kanye West, Türk takipçilerinin yorumlarını paylaştı!

Boşanma aşamasındaki Kanye West ile Kim Kardashian arasında çocuk restleşmesi gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Çocuk tartışması büyüyor

İki çocuğu taşıyıcı anneden olmak üzere dört çocuğu olan ikili, sosyal medyada çocuklarıyla ilgili tartışmaya girdi. 41 yaşındaki Kim Kardashian'ın, yalnız başına çocuklarına baktığını, tüm ihtiyaçlarını karşıladığını belirten sözlerine, Kanye West tepki gösterdi.

44 yaşındaki West, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, küçük kızı Chicago'nun doğum gününde meydana gelen olayları anlatarak Kardashian'ın "Yalnız başıma çocuklarıma bakıyorum" iddiasını yalanladı.

“Kızımı kaçırdın”

Sözlerine "Sen ne demek istiyorsun?" ifadeleriyle başlayan West, "Doğum günü partisinin yapılacağı yerin adresini vermeyerek kızımı benden kaçırdığını tüm ABD gördü" açıklamasını yaptı.

“Türkçe yorumları yayınladı”

West’in sosyal medyada gündem olan paylaşımı, Türk takipçilerinin de dikkatinden kaçmadı. Ünlü rapçinin pek çok Türk takipçisi, paylaşımın altına yorumlar yaparak, Kardashian ile yaşadıkları çocuk tartışması ile ilgili görüşlerini belirtti. Bazı kullanıcılar, çocuk tartışmasının sosyal medya yoluyla yapmaması gerektiğini öne sürdü.

Paylaşımın altındaki tartışmalar devam ederken ünlü şarkıcı, "Neden bütün yorumlarımın ilk 8’i bu dilde Instagram?" sözleriyle Türk takipçilerinden gelen yorumların fotoğraflarını yayınladı. West’in bu paylaşımı, Türkiye gündemine oturdu.

Yorumlar (0)