Kanye West, kısaca “Ye” oluyor

Tam adı Kanye Omari West olan fakat Kanye West olarak ün yapan şarkıcı, şimdi de adını kısaltmak için mahkemeye başvurdu. Şarkıcı, kendisi için “Ye” ismini seçti.

MAGAZİN 25.08.2021, 12:54
Kanye West, kısaca “Ye” oluyor

Asıl adı “Kanye Omari West” olan fakat Kanye West olarak tanınan Amerikalı rap şarkıcısı, ismini değiştirmeye karar verdi. 44 yaşındaki ünlü şarkıcı, ismini artık “Ye” olarak kullanmak istediğini belirterek mahkemeye başvurdu.



3 sene önce açıklamıştı


Ünlü şarkıcı, 3 sene önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı. “Resmi olarak Kanye West diye biliniyorum ama asıl adım ‘Ye’.” Yazan West, 3 sene sonra bugün, bu ismi resmileştirmek için mahkeme yolunu tuttu.

2019 senesinde Jesus is King ismiyle albüm çıkaran ve 2 sene boyunca bir sonraki albümü için çalışmalar yapan şarkıcı, yeni albümü Donda’nın tanıtımı sürdürüyor. Temmuz 2021’de albümünü çıkaracağını söyleyen West, bu tarihi 6 Ağustos 2021’e ertelemiş fakat belirlenen tarihte de albüm yayınlanmamıştı. Buna karşın ünlü şarkıcı yeni albümü için lansmanlara gitmeye devam ediyor.



Kim Kardashian ile boşanma aşamasında

Dört çocuğunun annesi olan Kim Kardashian ile boşanma davası süren Kanye West, albüm etkinliklerine müstakbel eski eşini de davet etmeye devam ediyor. Şubat 2021’de mahkemeye giden çift, o günden bu güne kadar pek çok albüm tanıtımında bir araya geldi.



West, eşine özel şarkı yazmaya devam ediyor


Kanye West ve Kim Kardashian, Mayıs 2014’te yüzlerce ünlü ve sanatçının katılımıyla İtalya Floransa’da özel bir tören ile evlenmişti. Günlerce konuşulan tören sonrasında geçen süre boyunca çiftin 4 çocuğu olmuştu. İkili, dostane ilişkilerini hala sürdürmeye devam ederken sebebi henüz kesin belli olmaksızın boşanmaya karar vermişti.

West, boşanma aşamasında müstakbel eski eşi Kardashian hakkında şarkılar yazmaya devam ediyor. Yeni albümüne eklendiği bilinen “Love Unconditionally” isimli şarkının Kim için yazıldığı söyleniyor.



“Ailemi kaybediyorum”


Love Unconditionally isimli şarkının sözleri ise evliliklerinin bir özeti niteliğinde: “Ailemi kaybediyorum. Bana bağırıyor. Tatlım nasıl gidiyorsun? Sevgilim bana geri dön.” Bu şarkının başlangıcında ise West’in vefat eden annesi Donda’nın öğüt veren sesi yer alıyor. Donda West, oğluna şu cümleleri söylüyor: “Çocuklarına iki ders verdi. Birincisi, her ne olursa olsun asla aileni bırakmayacaksın. İkincisi ise her ne olursa olsun kayıtsız şartsız seveceksin.”

Donda West’in adını alan albümde “Lord I Need You” isimli bir başka şarkı bulunuyor. Rap tarzında olan bu şarkının sözleri de boşanma aşamasında olsalar dahi Kardashian’ın eşine destek için albüm lansmanlarına katıldığını şu şekilde anlatıyor: “Zaman ve uzay bir lüks ama sen hala beni sevdiğini göstermek için buraya geldin.”


 

Yorumlar (0)