Kamyon şöförlüğü yapıyordu: Tolga Karel, lojistik şirketi açtı!

Türkiye’de bir dönem oyunculuk yapan Tolga Karel, iki yıldır Amerika’da tır şoförlüğü yapıyordu. Kazancına kazanç katan Karel, şimdi ise bir çok tır alarak Amerika’da lojistik şirketi açtı.

MAGAZİN 25.03.2021, 17:18 26.03.2021, 11:08
Kamyon şöförlüğü yapıyordu: Tolga Karel, lojistik şirketi açtı!

Yakın dönemde ‘Yaprak Dökümü’ ve ‘Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam’ gibi dizilerdeki rolleriyle zamanında gündemde olan ve daha sonra ‘Survivor’ yarışmasına katılarak adından sıkça söz ettiren Tolga Karel, 2016 yılından bu yana Amerika Büyükşehir Devletleri’nde yaşıyor. Tır şoförlüğü yapmasıyla oldukça şaşırtan Tolga Karel, Frorida eyaletine yerleşmiş ve Sarah Scott ile evlenerek bir aile kurmuştu.

2026 yılı için hedefleri büyüttü

Oyunculuğu bırakarak Amerika’da yepyeni bir hayata başlayan Tolga Karel, tır şoförlüğüyle geçimini sağlıyordu. Bu yolda Karel’in yüzüne şans güldü ve en büyük hayali gerçek oldu. Çok sayıda tır alan Karel, bir Amerikan rüyasına dalarak lojistik şirketi açtı. Şirketinin 2021 yılı için büyüme ve büyüdükçe de manevi olarak küçülme yılı olduğunu belirten Karel, 2026 yılı için büyük hedefleri olduğunu belirtti.

2026 yılındaki hedefi ise 100 tane tıra sahip olmak olduğunu söyleyen Tolga Karel, şirketinin CEO’su olmayı da hedefine koydu. “Çıraklığını yapmadığın işin ustası olamazsın” mottosuyla bu yola çıktığını belirten Karel, ustalık döneminin başında olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)