Kalben’den zayıflamasını isteyen takipçisine olay cevap!

Sevilen şarkıcı Kalben, bir takipçisinin kendisine söylediği sözler karşısında olay oldu. Kalben’e sevgilerini sunan takipçisi, Kalben’in zayıflamasını istedi. Kalben ise takipçisine ‘seni hapseden sistem adına özür dilerim’ diyerek dikkat çekici ve uzun bir cevap verdi. 

MAGAZİN 06.05.2021, 11:40 06.05.2021, 18:59
Kalben’den zayıflamasını isteyen takipçisine olay cevap!

Türk müziğinde farklı ses tonuyla herkesin dikkatle dikkatini çeken başarılı şarkıcı Kalben, bir takipçisi tarafından ilginç bir yorum aldı. ‘Sadece’, ‘Yara’, ‘Saçlar’, ‘Fırtınalar’, ‘Doya Doya’ ve ‘Derdimin Çiçeği’ gibi şarkılarla müziğe damga vuran Kalben’e bir takipçisi ilk başka övgü dolu sözlerle bir eleştiride bulundu. Kalben’e sevgi ibaresinde bulunan ‘Emel’ adındaki takipçi, Kalben’e zayıflasa on numara kadın olacağını söyledi. Bunun üzerine Kalben, Emel adındaki takipçisine olay bir cevapta bulundu. 



Takipçisine verdiği cevap, ortalığı yıktı

Takipçisi için uzun bir cevap kaleme alan Kalben, takipçisinin yıllardır zayıf olmak adına bir baskıya boğun eğdiğini, ayrıca sağlık ve taş gibi vücuduyla çekici ve özgür hissettiğini söyledi. Vücudunu üstü üste konserler verdiğini ve yaklaşık bir yıldır da pandemi sürecine rağmen üretimini durdurmadığını ve çalışmayı sevdiğini söyledi. Takipçisi Emel’e seslenen Kalben, kendisini hapseden sistem adına takipçisinden özür dilemesiyle olay oldu. 



Koca göğüsleri, biricik göbeği ve vücudundan çıkan fazlalıklarla bir seksi kadın olarak olacağından emin olacağını belirten Kalben, takipçisi Emel’e de buradan çıkan neşenin ve özgürlüğün tadını alabileceğini söyledi. 17 Ocak 1986’da İskenderun’da dünyaya gelen Kalben’in asıl adı Kalben Sağdıç’tır. Sekiz yaşındayken müzikle tanışan Kalben, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Grafik Tasarım ile Medya ve Kültürel Çalışmaları içerisinde de bulunan Kalben, 2014 yılında daha çok müziğe yöneldi. ‘Sadece’ ve ‘Saçlar’ şarkılarıyla bir anda olay olan Kalben, bugüne kadar dört tane albüm ve sekiz tane de tekli çalışma çıkardı. 

Yorumlar (0)