Kafasında bardak kıran Caner, olayın perde arkasını anlattı!

Yıllar önce katıldığı bir programda kafasında bardak kıran Caner Toygar, o olayın perde arkasını anlattı.

MAGAZİN 06.07.2022, 15:31 07.07.2022, 09:01 Hakan Öksüz
Kafasında bardak kıran Caner, olayın perde arkasını anlattı!

"Gelinim Olur musun?" adlı programın ünlü aşıkları olan Caner Toygar ile Tülin Koca, yaşadıkları çalkantılı ilişkiyle hafızalarda yer etmişti. Sorunların bir türlü çözülemediği fırtınalı ilişki, ayrılıkla sonuçlanmıştı. Ayrılık acısını üzerinden atamayan Caner Toygar, yıllar önce katıldığı bir canlı yayında kafasında bardak kırmış ve Türkiye'nin gündemine oturmuştu. 

Armağan Çağlayan'ın programına katıldı!

Armağan Çağlayan tarafından hazırlanıp sunulan YouTube programına konuk olarak katılan Caner Toygar, bardak kırma olayının arkasındaki gerçekleri anlattı. Uzun zamandır Esra Erol'un programında muhabir olarak çalışan Caner Toygar, kendisiyle ilgili yanlış bilinenlerin olduğunu söyledi.

"Yayına bağlamayacağız dediler, bağladılar"

Kafada bardak kırma olayının perde arkasını anlatan Caner, Gülben Ergen'in programına katılması için kendisini birçok kez aradıklarını belirtti. Caner Toygar, "Neredeyse 3 ay boyunca telefon ettiler. En sonunda kabul ettim. 'Eğer Tülin'i yayına bağlamayacaksanız geleceğim.' dedim. Bana söz verdiler. 'Asla yapmayacağız.' dediler. Programa katılınca kısa süre sonra Tülin'i de bağladılar." dedi.

"Reklam değildi, tamamen gerçekti"

O dönem psikolojisinin oldukça bozuk olduğunu belirten Caner, "Tülin de doğru-yalan karıştırarak bir şeyler anlatmaya başladı. Sinirlerine hâkim olamadım. Gülben Ergen de su içmem için bardağı bana uzattı. Ben de pişman olduğum o hareketi yaptım. Keşke hiç yaşanmasaydı. Daha sonradan 'reklam için yaptı' diyenler oldu. En popüler programlarda yer alıyordum o dönem. Niye bu şekilde bir reklama kalkışayım?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)