Kadir İnanır'dan kötü haber

Muğla'da rahatsızlanan Kadir İnanır, Denizli'de yoğun bakıma alındı.

MAGAZİN 20.11.2021, 21:25 21.11.2021, 01:11
Kadir İnanır'dan kötü haber

Edinilen bilgiler doğrultusunda, Muğla'ya bağlı Ortaca ilçesinde bir anda rahatsızlanan ünlü sanatçı Kadir İnanır (72), ambulansla Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi.

Söz konusu sağlık merkezinin yoğun bakım servisinde kontrol altına alınan sanatçının beyin damarında pıhtı atması neticesinde rahatsızlandığı öğrenildi.

İnanır'ın bir süre boyunca yoğun bakımda kalacağı ve durumunun seyrine göre operasyona alınabileceği belirtildi.



Hastaneden açıklama

Pamukkale Üniversitesi'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden, sanatçının sağlık durumuna dair gerçekleştirilen açıklamada ise "Değerli sanatçıyı misafir ediyoruz. Kendisinin genel sağlık durumu gayet iyi olup, incelemeler sürmektedir." denildi. 

Kadir İnanır kimdir?

15 Nisan 1949 tarihinde Ordu'ya bağlı Fatsa ilçesinde dünyaya gelen Türk yönetmen ve oyuncudur. Dünyaya gözlerini açtığı ilçede ilkokul ve ortaokul eğitimi esnasında sahne becerilerini çeşitli okul gösterilerinde sergiledi. İnanır, yatılı olarak eğitim aldığı İstanbul Haydarpaşa Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi'nde radyo-televizyon okudu. 1968 yılından itibaren çok sayıda tiyatro, dizi ve filmde rol alırken, sayısız ödül kazandı. 

Yorumlar (0)