Kadir Doğulu, tarikat üyesi oldu: "Bu makam bize hediye edildi"

Yer aldığı tarikat ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Kadir Doğulu, tarikat hakkında bilgilendirme yaptı ve merak edenleri evine davet etti. 

MAGAZİN 07.04.2022, 16:40 08.04.2022, 10:13
Kadir Doğulu, tarikat üyesi oldu: "Bu makam bize hediye edildi"

Bağırsak sendromu sebebiyle 'Sefirin Kızı' dizisinden ayrılmak durumunda kalan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, tedavinin ardından sağlığına kavuştu. İyileşen Atagül'ün istediği oldu ve 'Gecenin Ucunda' isimli romandan uyarlanacak olan dizide eşi Kadir Doğulu, Atagül'ün partneri oldu.

Kadir Doğulu’dan tarikat açıklaması

Etiler'de birlikte görüntülenen ünlü çift, yeni projede başrolleri beraber paylaşacakları için mutlu olduklarını ifade etti. Bir dönem, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun, Bektaşi tarikatına katıldığı gündem olmuştu. Bu konuyla ilgili konuşan Kadir Doğulu, tarikat hakkında bilgilendirme yaptı.

"Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz"

Kadir Doğulu, yer aldığı tarikat ile ilgili şunları aktardı:

“Bunlar çok değerli meseleler. Bu bir konu değil, maneviyat. Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz gibi çok değerli bir atasözümüz var. Bu makam, bize hediye edildi. Biz de elimizden geldiğince yaşantımızda duruşumuzla, işimizle, evimizle göstermeye çalışıyoruz. Benim akrabalarım bilir, komşum bilir. Bu havası atılacak bir olay değil. Bir makam. Haneme gelin. Hanemin kapısı bulunmuyor, sadece eşiği var. Kapımız herkese açık."

Yorumlar (0)