"Kadına şiddetle alakası yok, kazara oldu"

Rubato grubundan Özer Arkun, sevgilisine şiddet uyguladığına dair suçlamaları kabul etmediğini, kazara olan durumun kadına şiddet ile alakası olmadığını ifade etti.

MAGAZİN 15.07.2020, 14:42
"Kadına şiddetle alakası yok, kazara oldu"

Rubato grubundan Özer Arkun, kız arkadaşı Burcu Yılmaz'a şiddet uyguladığına dair iddiaları yanıtladı. 

Özer Arkun, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, kazara olan durumun kadına şiddet ile alakası olmadığını ifade etti.

Evlenmeye hazır olan iki kişi arasında meydana gelen bir tartışmanın herkese farklı şekilde yansıtılması nedeniyle çok üzüldüğünü kaydeden Özer Arkun, suçlamaları kabul etmediğini ve adli sürecin bitiminde gerçeklerin belli olacağı zamanı sabır içerisinde beklediğini kaydetti.

Özer Arkun, sevgilisi Burcu Yılmaz ile arasında geçen tartışma esnasında kazara meydana gelen durumun "kadına şiddet" ile alakası olmadığını belirterek, olayın bu şekilde yansıtılmasının kendisini çok üzdüğünü aktardı.

Böyle hassas bir meselede kendi isminin geçmesinin üzücü olduğuna dikkat çeken Özer Arkun, ailesinden, dostlarından, Burcu Yılmaz ile ailesinden ve tüm kadınlardan özür dilediğini ifade etti. 

Burcu Yılmaz ne demişti?

Burcu Yılmaz, Özer Arkun ile Mart 2020'de evlenmeye karar verdiklerini söylemişti.

4 Mayıs 2020 tarihinde evlilik konusu sebebiyle evde tartıştıklarını ve kendisine şiddet uygulandığını aktaran Burcu Yılmaz, kafasından kanlar aktığını ve gözlerinde morluklar oluştuğunu ifade etmişti. 

Burcu Yılmaz, dudaklarının patladığını ve kolunda morlukların meydana geldiğini belirterek, çok fazla ağrısının olduğunu kaydetmişti.

Hala psikolojik olarak burnundan kan aktığını anlatan Burcu Yılmaz, gözündeki morluklar yüzünden 17 adet gözaltı kremi almak durumunda kaldığını belirtmişti. 

Yorumlar (0)