Kadın'dan sonraki projesi belli oldu!

Tarık Akan ve Türkan Şoray'ın başrollerini paylaştığı Baraj filminden uyarlanacak dizinin kadrosuna Feyyaz Duman da katıldı.

MAGAZİN 14.01.2020, 10:03
Kadın'dan sonraki projesi belli oldu!

Başrollerini Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük'ün paylaşacağı baraj dizisinin kadrosuna iki isim daha katıldı. Kadın dizisinin Arif'i Feyyaz Duman'la birlikte Tuna Orhan ve Sumru Yavrucuk gibi usta isimler de dizinin kadrosuna katıldı.

Tarık Akan ve Türkan Şoray'ın başrollerinde yer aldığı "Baraj" filminden uyarlanacak dizinin hazırlıkları devam ediyor. 24 Ocak'tan sonra çekimlerinin başlaması planlanan Baraj dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Nehir karakterine Biran Damla Yılmaz'ın, Kadir karakterine ise Burak Yörük'ün hayat vereceği Baraj dizisinde, Nazım karakterini Feyyaz Duman canlandıracak.

Hasan Tolga Pulat'ın yazıp yöneteceği dizinin kadrosuna önemli iki isim daha dahil oldu. Sumru Yavrucuk ve Tuna Orhan da Baraj dizisinin kadrosuna katıldı. Yayın hayatına FOX Tv'de başlayacak olan dizinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.


 

Yorumlar (0)