Kaan Yıldırım, Hande Erçel ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Yakın zamanda Hande Erçel ile yeni bir aşka adım atan Kaan Yıldırım, ilişkileri hakkında ilk kez konuştu.

MAGAZİN 16.05.2022, 11:09 16.05.2022, 16:33
Kaan Yıldırım, Hande Erçel ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım çifti ilişkileriyle gündemden düşmüyor. Aşk hayatları merak edilen ikili magazin basını tarafından da yakından takip ediliyordu. Kaan Yıldırım, Erçel’le olan birlikteliği hakkında ilk kez açıklama yaptı ve "Şükürler olsun" dedi.

Hande Erçel: Her şey gayet yolunda

Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde reklam yüzü olduğu mücevher markasının davetine katılmıştı ve burada Kaan Yıldırım’la ilişkisi hakkında açıklama yapmıştı.

Hande Erçel, basın mensuplarının "Kaan Yıldırım’la nasıl gidiyor?" sorusuna, "Çok teşekkür ederim, şu an her şey gayet yolunda. Şimdi iş konuşmak amacıyla buradayız. Bu özel konuları daha sonra konuşuruz, hepinize teşekkür ederim" demişti.

Kaan Yıldırım’dan ilk açıklama

Geçtiğimiz gün kameralar ile karşılaşan Kaan Yıldırım, muhabirlerle ayak üstü kısa sohbet etti.

Kaan Yıldırım, rol aldığı Mevlâna dizisinin çekildiği Konya'dan yeni geldiğini söyledi. Yıldırım, muhabirlerle yaptığı sohbet sırasında 3 sene önce "Halka" dizisinde birlikte rol aldığı Hande Erçel ile yeni başlayan sürpriz ilişkisine ilişkin de ilk kez açıklama yaptı.

Kaan Yıldırım: "Şükürler olsun"

Basın mensuplarının "Hande Hanım ile güzel bir ilişkiye başladınız. Hande Erçel’de kabul etti. Siz konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusuna "Şu an her şey çok iyi, güzel ve keyifli. Şükürler olsun her şey gayet güzel." cevabını verdi.

Yorumlar (0)