Kaan Yıldırım, baba olmak istiyor!

Hadise ile ilişki yaşayan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, doğru zamanda baba olmak istediğini söyledi.

MAGAZİN 05.06.2020, 10:52
Kaan Yıldırım, baba olmak istiyor!

Kaan Yıldırım, karantina sürecini 4 aydır ilişki yaşadığı Hadise ile geçiriyor. Ünlü oyuncu, Youtube'da katıldığı bir programda, doğru zamanda baba olmak istediğini söyledi. 

Hekimoğlu dizisinde Mehmet Ali karakterine hayat veren Yıldırım, ilk bölümlerde dizinin tutmayacağını zannettiğini çünkü aşk, dram veya kavganın olmadığını belirtti. 

"Sete geri döneceğiz"

Yıldırım, doktor rolünün kendisi için çok farklı olduğunu ve o yüzden teklifi kabul ettiğini kaydederek, dizinin tuttuğunu ve Temmuz ayında sete geri döneceklerini aktardı.

"Ulan İstanbul" dizisiyle ünlenen Yıldırım, dizideki rolüne seçilince çok mutlu olduğunu ve kadronun çok iyi olduğunu söyledi. Yıldırım, "ucuz cast" aradıklarını, bütçelerinin kısıtlı olduğunu ve ucuz olduğu için kendisini seçtiklerini ifade etti. 

Sistemi sonradan anlayabildiğini kaydeden ünlü oyuncu, dizinin kendisine bambaşka şeyler kazandırdığını belirtti.

"Aile çok önemli"

Ünlü şarkıcı Hadise ile ilişki yaşayan Yıldırım, doğru zamanda baba olmak istediğine dikkat çekerek, ailenin çok önemli bir şey olduğunu ve kendisinin de babasıyla çok iyi bir ilişkiye sahip olduğunu söyledi. 

"Toplantılarda uykum geliyordu"

Oyunculuğu hep istediğini aktaran Yıldırım, önce pazarlama okuduğunu ve sonra bir şirkette çalışmaya başladığını anlattı.

Yıldırım, öğle toplantılarında uykusunun geldiğini, esnemeye başladığını ve oraya ait olmadığını hissettiğini belirtti.

O sırada 24 yaşında olduğunu ifade eden Yıldırım, oyunculuk kursu bulduğunu, deneme çekimlerine gittiğini ve devamının geldiğini söyledi.

Yorumlar (0)