Justin Timberlake eşinden özür diledi

Geçtiğimiz günlerde rol arkadaşıyla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından gündeme gelen Justin Timberlake basına yansıyan o görüntüler nedeniyle eşinden özür diledi.

MAGAZİN 05.12.2019, 17:30
Justin Timberlake eşinden özür diledi

Rol arkadaşı Alisha Wainwright ile samimi görüntülerinin basında geniş yer bulmasının ardından Justin Timberlake eşinden özür diledi. Özür dilemek için seçtiği mecra ise 57 milyon kişinin takip ettiği Instagram hesabı oldu.

Palmer isimli filmde birlikte rol aldığı Alisha Wainwright ile New Orleans'ta bir barda el ele görüntülenen Justin Timberlake, sosyal medya üzerinden karısı Jessica Biel'den ve tüm ailesinden özür diledi.

"Aramızda bir şey yok"

Justin Timberlake, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda o geceki davranışıyla ilgili pişman olduğunu, ancak rol arkadaşıyla aralarında hiçbir şey olmadığını söyledi.

Paylaştığı mesajda elinden geldiğince söylentilerden uzak kalmaya çalıştığını vurgulayan Timberlake, yaşanan son olayların çok sevdiği insanları incittiğini ve bu nedenle açıklama yapmak zorunda hissettiğini belirtti.

Kabul ediyor

Justin Timberlake mesajında o gece çok sarhoş olduğunu ve yapmaması gereken davranışlarda bulunduğunu kabul ettiğini yazdı. Ancak rol arkadaşıyla aralarında bir şey geçmediğinin de özellikle altını çizdi.

Oğluna örnek olmak istiyor

Sergilediği davranışın uygun olmadığının farkında olan dünyaca ünlü yıldız paylaşımında, "Oğluma bırakmak istediğim örnek bu değil." ifadesine de yer verdi.

Timberlake, "Harika karımdan ve ailemden, onları böyle utanç verici bir durumda bıraktığım için özür dilerim." yazarak, iyi bir eş ve baba olmaya yoğunlaştığını ve bunun için de elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti.

Justin Timberlake, rol aldığı filmle ilgili ise şu satırlara yer verdi: 

"Palmer'da çalışmaktan inanılmayacak kadar gurur duyuyorum. Bu filmi yapmayı istiyorum ve insanlar onu seyredeceği için heyecanlıyım."

Yorumlar (0)