Justin Bieber'in Instagramı Türk bayraklarıyla doldu

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, 120 milyon takipçiye sahip olduğu Instagram’da, Bursalı doğa fotoğrafçısı, gezgin ve kuş gözlemcisi Burak Doğansoysal’a ait bir fotoğraf paylaşınca sayfa Türk bayraklarıyla doldu.

MAGAZİN 24.10.2019, 10:54
Justin Bieber'in Instagramı Türk bayraklarıyla doldu

Dünyanın çeşitli bölgelerinde çektiği belgesellerle adından sıkça söz ettiren Bursalı Belgesel Yapımcısı Burak Doğansoysal'ın çektiği bir fotoğrafını dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber Instagram'dan paylaştı. Bir anda hızla takipçi sayısı artan Belgesel Yapımcısı Burak Doğansoysal’a sosyal medya hesaplarından da yüzlerce destek geldi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, instagram hesabında bu sabah Burak Doğansoysal’ın Afrika’da çektiği "avlanma sonrası soluklanan çita" fotoğrafını paylaştı. Bunun üzerine Justin Biber’ın Türk hayranları mutluluklarını ifade ederken, Burak Doğansoysal’ın sosyal medya hesabı da Justin Bieber’in hayranlarıyla doldu. Justin Bieber’ın paylaşımından sonra Türkiye’deki pek çok kullanıcı da ‘As bayrakları’ diyerek çeşitli paylaşımlarda bulundu.

Belgesel Yapımcısı Burak Doğansoysal olanları "Sabah telefonuma baktığımda yüzlerce bildirim görünce çok şaşırdım. Kısa sürede durumu anladım. Justin Biber’de özel mesajla fotoğrafı çok beğendiğini ve paylaşacağını belirtmiş. Yüzlerce mesajda hayranlarından geldi’’ şeklinde anlattı.

Fotoğrafı "Yabancı" adlı TV belgesel serisi çekimleri esnasında çektiğini anlatan Belgesel Yapımcısı Burak Doğansoysal, ünlü şarkıcı Justin Bibeber'e fotoğrafın hikâyesini de şu şekilde anlattı:

"5 yavrusu olan bir anne çita, yavruları henüz sütten kesilmediği için avlandıktan sonra bir an önce kendisi besleniyordu. Çitalar için sırtlanlar, aslanlar, leoparlar ve hatta büyük yırtıcı kuşlar tehdit oluşturabiliyor. Masai Mara'nın bu bölgesinde yaptığımız çita çekimleri esnasında bu anne yavrularını doyurabilmek için her gün ava çıktı, çoğu zaman da başarılı oldu. Teşekkürler Justin Bieber...’’

Belgesel Yapımcısı Burak Doğansoysal son olarak Karacabey Eskikaraağaç Leylek Köyünde çektiği Yaren Leylek Belgeseli ile gündeme gelmişti. Afrikayı uzman derecesinde bilen Belgesel Yapımcısı Burak Doğansoysal’ın Afrika başta olmak üzere dünyanın çeşitli doğal yaşam alanlarında belgesel ve fotoğraf çalışmaları hazırlamış ve çeşitli film festivallerinde ödüller almıştı.

Yorumlar (0)