Judo antrenörü gelin, damadı yerden yere vurdu

Denizli’de siyah kuşak sahibi olan judo antrenörü çift, tutkunu oldukları işi nikahlarına yansıtarak judo kıyafetleriyle masaya oturdu. İmza atılmadan önce judo gösterisi yapan ikili, misafirlerine unutulmaz dakikalar yaşattı.

MAGAZİN 09.05.2022, 14:57 10.05.2022, 09:10
Judo antrenörü gelin, damadı yerden yere vurdu

Siyah kuşak sahibi judo antrenörü ikili imza atmadan önce antrenman kıyafetlerini giyerek misafirlerine gösteri yaptı. Gerçekleşen gösteride gelinin damadı yerden yere vurması unutulmaz anlar yaşattı.

Denizli’ye bağlı bulunan Merkezefendi ilçesinde yaşanan nikah merasimi hafızalardan uzun bir süre silinmeyecek bir ilke imza attı. Denizli Büyükşehir Belediyesporlu Judo antrenörü olan Talha Enes ve Ümran Şahbal Arıoğlu çifti gerçekleştirilen merasimle dünya evine girdi. 23 yaşında ki çift çalıştıkları kulüpte spor yaptıkları esnada tanıştı. 2013 senesinden bu zamana kadar birlikte olan ikili beraberliklerini nikahlanarak süsledi. Çalıştıkları kulübün yönetiminin de davet edildiği nikah öncesi damat ve gelin misafirlerine sürprizde bulundu. Gelinlik ve damatlık üzerine judo kıyafetlerini geçiren ikili, sahneye kurulan minderlerde judo gösterisi gerçekleştirdi. Gelin tarafından damadın yerden yere vurulduğu gösteride misafirler yapılan organizasyonu beğeniyle karşıladı. Gerçekleştirilen küçük gösterinin sonrasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın genç çiftin nikahını kıydı. Bir ömür süresinde mutluluğa ‘evet’ denilen merasim sonrasında tebrikler kabul edildi.

“Bu gösteri spora teşvik ediyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan genç çiftin nikahını kıydıktan sonra yaptığı açıklamada gösterinin törene değişik bir güzellik getirdiğini söyleyerek, "Allah'ın izniyle onlar birlikte oldu. Nikahlarını kıydık. Meslekleriyle alakalı olan damatlık ve gelinlik tasarlamışlar. Bizlere de değişik bir olay oldu. Bu durumlar spora da yarar sağlayan davranış ve hareketler. Gençlerimizi spora yöneltmek için bu gösteri çok güzel bir örnek niteliğinde. Judoda giyilen kıyafetleri bugüne uydurup hazırlık yapmışlar ve bu kıyafetlerde üzerlerine yakışmış. Damatlık ve gelinlik değişik bir güzellik katmış" şeklinde ifade etti.

“Eşim Ümran hocamla gösteriler yapıyorduk"

Birlikteliklerini nikahla taçlandıran milli judo antrenörü Talha Enes Arıoğlu, eşiyle aynı kulübe giderken tanıştıklarını ve işinin hayatında çok en önemli bir yerde olduğunu belirterek, "Yaşantımızın en mühim yerine sahip olan judoyu bu özel günümüzde temsil etmeye uğraştık. Eşim Ümran hocamla çok eskiden beri hep yan yanaydık. Hem de uzun bir zamandır birlikteliğimiz vardı. Bu zaman zarfında birden fazla gösteride bulunduk. Şu an burada gerçekleştirdiğimiz gösteriye alışkınız anladığınız üzere. Kıymetli konuklarımızın mesleğimiz olan judoyu az da olsa tanıması adına minik bir gösteri gerçekleştirdik. İnşallah katılım sağlayan herkes memnun olmuştur” dedi.

“Uzun zamandır planlıyorduk"

Gerçekleştirilen gösteri sonrasında mutluluğunu dile getiren Ümran Şahbal ise "İkimizde Judo antrenörlüğü yaptığımız için uzun zamandır böyle bir şey planlıyorduk. Zaten antrenmanlardan aşinayız. Bizde gösteri maçı düzenledik. Gerçekten içime fazlasıyla sindi. Yani kısacası çok beğendim. Sürekli antrenman yaptığımız için alışığız. Problem yaşamadık. Tek sorun gelinlikle hareket etmek zor oldu ama güzel oldu" diye konuştu.

Yorumlar (0)