Jon Snow rehabilitasyon merkezinde!

Geçtiğimiz hafta yayımlanan final bölümü ile ekranlara veda eden Game of Thrones’un Jon Snow’u Kit Harington’un ABD’ye lüks bir rehabilitasyon merkezinde tedavi altında olduğu öğrenildi. 32 yaşındaki oyuncunun bir ay önce alkol ve stres problemleri nedeniyle tedavi olma kararı aldığı açıklandı.

MAGAZİN 29.05.2019, 12:30 29.05.2019, 12:33
Jon Snow rehabilitasyon merkezinde!

Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan İngiliz oyuncu Kit Harington, ABD’nin Connecticut eyaletinde bulunan ve aylık ücreti 120 bin dolardan fazla olan lüks bir rehabilitasyon merkezine bir ay önce başvuru yaptı.

ALKOL VE STRES PROBLEMLERİ YAŞIYOR

8 sene boyunca devam eden Game of Thrones’un getirdiği sorumluluk ve şöhret nedeniyle 32 yaşındaki oyuncunun alkol ve stres problemleri yaşadığı belirtildi.

Harington’un sözcüsü, Daily Mail gazetesine şu açıklamayı yaptı:

Kit, programında bazı kişisel sorunları halletmek ve sağlığına kavuşmak için bir ara verdi.

“TEK İHTİYACI OLAN ŞEY HUZUR VE SESSİZLİK”

Harington’un arkadaşı New York Post’a yaptığı açıklamada, ünlü oyuncunun tükenmiş hissettiğini, stresle baş edemediğini ve alkol problemi yaşadığını, bu nedenle kliniğe başvurduğunu ve bir aydır tedavi altında olduğunu söyledi.

Aynı kaynak, ünlü oyuncunun geçen sene evlendiği rol arkadaşı Rose Leslie’nin de eşine yardımcı olduğunu belirterek, “Eşi Rose ona oldukça destek oluyor. Ona yakın olan herkes biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğunu biliyor. Şu anda onun tek ihtiyacı olan şey huzur ve sessizlik.” ifadelerini kullandı.

“ÇOK KORUNMASIZ HİSSETTİM”

Diğer bir yandan, 8 sene boyunca devam eden Game of Thrones’un Harington’u etkilediği ve sevilen oyuncunun şöhretle başa çıkamadığı da iddialar arasında yer alıyor.

Kısa bir süre önce Harington, bir dergiye verdiği röportajda “En karanlık dönemim Jon’un öldüğü ve sonra geri geldiği, dizide karakterime yoğunlaştığı zamandı. Gerçekten tüm dizinin Jon’un geri gelmesine odaklanmasından hoşlanmamıştım. Kendimi dünyanın en şanslı insanı ama bir taraftan da çok korunmasız hissettim.” açıklamalarında bulunmuştu.

Ayrıca, dizinin 5. sezon finalinde Jon Snow’un ölümünden sonra rolüne tekrar adapte olabilmek istediğini, bu nedenle terapiye gittiğini de söylemişti.

ALDATMA SÖYLENTİLERİ YIPRATTI

Ünlü oyuncuyu aldatma söylentilerinin yıprattığı da iddia ediliyor. Geçem sene kasım ayında Harington’un eşini Rus model Olya Sergeevna ile aldattığına dair söylentiler yayılmış ancak Leslie ile Harington çiftinden konuyla ilgili bir açıklama gelmemişti.

Yorumlar (0)