Jennifer Lopez’in kızı Emme, yeni tarzıyla şaşırttı 

Jennifer Lopez ve kızı Emme, pazar günü düzenlenen bir partiye giderken görüntülendi. Her zaman Jennifer Lopez’i magazinin merkezine koyan basın, bu kez Lopez’in yeşil saçlarıyla tanınan kızı Emme’ye yoğunlaştı. 

MAGAZİN 19.08.2021, 16:27 20.08.2021, 17:10
Jennifer Lopez’in kızı Emme, yeni tarzıyla şaşırttı 

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Hollywood’da düzenlenen ve yıldızlar geçidini aratmayan, yalnızca kadınlara özel olan “Day of Indulgence” partisine katıldı. Pazar günü düzenlenen partiye kızı Emme ile giden Lopez, binaya girerken görüntülendi. 



Düzenlenen partiye giden anne-kız göbeklerini açıkta bırakan ortak stili ile dikkat çekti. Lopez, gösterişli kıyafetini takılarıyla tamamlarken 13 yaşındaki Emme de büyük gözlükleri, salaş stili ve yeşil kıvırcık saçlarıyla dikkatleri üzerine çekti. 



Parti, yıldızlar geçidine döndü 

Ünlü yapımcı Jennifer Klein’ın Los Angeles Brentwood bölgesindeki lüks evinde düzenlenen ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen parti, sanat dünyasını buluşturdu. Kırmızı halıya dönen lük evin yolunda Alexandra Daddario, Christina Hendricks ve Olivia Rodrigo gibi pek çok başarılı isim görüntülendi. 



Yorumlar (0)