Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti çocuklarıyla tiyatroya gitti 

17 senenin ardından tekrar birleşen eski nişanlılar Jennifer Lopez ve Ben Affleck, önceki evliliklerinden olan çocuklarını kaynaştırmak için hep birlikte tiyatroya gittiler. İki aile, Los Angeles’taki tiyatroda Hamilton oyununu izledi. 

MAGAZİN 22.08.2021, 17:59
Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti çocuklarıyla tiyatroya gitti 

17 sene önce nişanlı olan, herkesin evlenmesini beklediği fakat sürpriz şekilde ayrılan Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti, geçtiğimiz aylarda tekrar ilişki yaşamaya başladı. Hayranlarının “Bennifer” olarak isimlendirdiği çift, önceki evliliklerinden olan çocuklarının kaynaşması ve tam anlamıyla bir aile olabilmek için seferber olmuş durumda. 52 yaşındaki Lopez’in 13 yaşındaki ikizleri Emme ve Max ile 49 yaşındaki Affleck’in 15 yaşındaki çocuğu Violet ile 12 yaşındaki çocuğu Seraphina eşlik etti. Affleck’in 9 yaşındaki oğlu Samuel ise büyük aile tablosunda yer almadı. 



Çift ve çocukları, Los Angeles’taki bir tiyatro salonuna giderek Hamilton tiyatrosunu izledi. Çiftin, izleyiciler tarafından fark edilmemek için salonun ışıklarının kapatılmasının ardından içeriye girdiği görüldü. 



Maske üzerinden öpücük 

Çocuklarıyla, basınla olsalar ya da sokak ortasında veya bir etkinlikte bulunsalar dahi birbirlerine olan sevgilerini sürekli gösteren Bennifer çifti, tiyatro salonundaki kaynaklara göre oyun bitiminde birbirlerini maske üzerinden öptü. Affleck, etkinlik çıkışında Lopez’e sarılarak binadan ayrıldı.  



17 sene sonra yeniden 

Çift, 2002 senesinde nişanlanmış ve 2004 senesinde ayrılmıştı. Aradan geçen 17 sene sonrasında ise Nisan 2021’de tekrar görüşmeye başlamışlardı. Magazin haberlerindeki görüntülerin ardından ise Lopez, Temmuz 2021’de yaptığı paylaşım ile haberi doğrulamıştı. 



Yorumlar (0)