Jennifer Lopez'in "Shakira" mutsuzluğu ortaya çıktı!

2020 yılında yapılan "Super Bowl" finalinde Shakira ile aynı anda sahneye çıkma fikrinden rahatsız olduğu öğrenilen Jennifer Lopez'in, profesyonel nezaket gereği hislerini yansıtmadığı öğrenildi. ABD'li şarkıcının mutsuzluğu, "Halftime" adlı belgeselle ortaya çıktı.

MAGAZİN 12.06.2022, 13:22 13.06.2022, 12:01 Hakan Öksüz
Jennifer Lopez'in "Shakira" mutsuzluğu ortaya çıktı!

2020 yılında koronavirüs salgının gölgesinde gerçekleştirilen "Super Bowl" finalinin devre arasında alışılmadık bir gösteri yapılmıştı. Jennifer Lopez ile Shakira aynı anda sahneye çıkmış ve izleyenlere unutulmaz anlar yaşatmıştı. 

Lopez'in mutsuzluğu "Halftime" belgeselinde ortaya çıktı

Super Bowl tarihindeki en ilgi çekici şovlardan biri olarak kabul edilen bu gösterinin hikâyesi "Halftime" adlı belgeselde anlatıldı. Epik bir şov olmasına rağmen Jennifer Lopez'in "Shakira ile birlikte sahneye çıkma" fikrinden hoşlanmadığı ortaya çıktı.

Yıllarca Super Bowl finaline davet edilmenin hayalini kurduğunu söyleyen Lopez'in, durumdan rahatsız olduğu ancak profesyonel nezaket gereği bunu Shakira'ya yansıtmadığı kaydedildi.

"O zaman iki katı ücret versinler"

Gösterinin yapıldığı günlerde kameralara gülücükler saçan Lopez, gerçekte bu karar nedeniyle mutsuz olduğunu belirtti. Ulusal Futbol Ligi (NFL) yöneticileriyle bu konuyu tartışan Lopez, "Aynı anda ikimizin sahneye çıkmasını neden istiyorsunuz? Bunu normalde tek sanatçı yapar. Bu durumda bize iki katı ücret vermeliler." dediği öğrenildi.

Organizasyon yöneticilerine sitem etti

"Super Bowl" finalini organize eden yöneticilere sitem eden 52 yaşındaki ABD'li şarkıcının, "Devre arasında sadece 6 dakikamız olacak. Her şarkıdan 30 saniye söyleyip diğerinde geçmek zorunda kalacağız. Listede yer almasını gereken şarkıları da elemek zorundayız. Bunun bir dans şölenine dönüşmesini bekleyemezsiniz." ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Lopez'in menajeri: Hakaret gibiydi!

Gösterinin her yıl geleneksel olarak tek şarkıcı tarafından yapıldığını belirten Lopez'in menajeri, "Aniden iki kişiyle gösteri yapma kararını aldılar. İki Latin şarkıcı aynı anda sahnede olacaktı. Bu karar, iki şarkıcı içinde hakaret gibiydi." dedi.

Yorumlar (0)