Jennifer Lopez: Güzelliğin son kullanma tarihi yok!

Kendi kozmetik markasını kuran ve bunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Jennifer Lopez, "güzelliğin son kullanma tarihinin olmadığını" ifade etti. 

MAGAZİN 18.11.2020, 09:45
Jennifer Lopez: Güzelliğin son kullanma tarihi yok!

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, bu sene başında The Camuto Group ile moda kariyerine adım attı. 51 yaşındaki şarkıcı, şimdi de kendi kozmetik markasını kurdu.

Önceden farklı markalar adına koleksiyon hazırladığı bilinen Jennifer Lopez, birçok ünlü isim gibi kendi kozmetik markasını kurdu.

Ünlü şarkıcı, JLo Beauty ismiyle kendi kozmetik markasını kurduğunu sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. 

Jennifer Lopez, söz konusu paylaşımda, "güzelliğin son kullanma tarihinin olmadığını" ifade etti. 

Rihanna'dan etkilendiği ileri sürüldü 

Oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinden şu ana kadar 150 milyon dolar kazanan 51 yaşındaki şarkıcının, Rihanna'dan etkilendiği iddia ediliyor.

Rihanna, Fenty Beauty ismiyle kendi kozmetik markasını kurmasının ardından 3 sene sonra servetini 600 milyon dolara yükseltmişti.

"Kaliteli cilt bakım ürünleri için çalışıyorum"

Jennifer Lopez, iki sene önce yaptığı açıklamada, kendi cilt bakım ürünlerini piyasaya süreceğini ifade etmişti.

Uzun süredir bu konuda çalıştığını aktaran ünlü şarkıcı, kaliteli ürünleri piyasaya sürme gayretinde olduğunu söylemişti. 51 yaşındaki şarkıcı, güzellik konusunda bilgi sahibi olduğu her şeyi ve bütün sırlarını kapsayan bir çalışma yürüttüğünü aktarmıştı.

Yorumlar (0)