Jennifer Lawrence’dan Leonardo DiCaprio’ya tepki: Sefalet içindeydim

"Joy", "Umut Işığım", "Açlık Oyunları" ve "X-Men" serisi gibi filmlerle adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, "Don't Look Up" yapımında beraber rol aldığı Leonardo DiCaprio’ya tepki gösterdi.

MAGAZİN 12.05.2023, 10:56
Jennifer Lawrence’dan Leonardo DiCaprio’ya tepki: Sefalet içindeydim

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, oyunculuk kariyerine belirli bir süre ara vermişti. Beyazperdeye dönüş yapan oyuncu, yeni yapımlarıyla adından söz ettiriyor. Yönetmen koltuğunda Adam McKay'in oturduğu "Don't Look Up" (2021) yapımı hakkında açıklamalarda bulunan oyuncu, rol arkadaşlarını şikayet etti.

“Cehennemdi”

Timothée Chalamet ve Leonardo DiCaprio ile beraber çalışma sağlayan yıldız, ikiliyle "Hayatı boyunca yaşadığı en sinir bozucu günü" yaşadığını söyledi.

Bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Lawrence, filmdeki bir sahne adına üçünün de arabada bulunduğunu ifade etti.

"O sahnede beni delirttiler. Ne olduğunu bilmiyorum" diyen oyuncu, "Timothée orada bulunan evden çıkacağı için fazlasıyla heyecanlıydı. Galiba bu onun ilk sahnesi olacaktı. Arabada çalan şarkıyı Leo seçmişti. Tam olarak hatırlamıyorum. Yalnızca o gün bir sefalet içerisinde bulunduğumu biliyorum. Cehennemdi" dedi.

Yorumlar (0)