Jennifer Lawrence kırmızı halıdaki ayakkabı seçimiyle şaşırttı

76’ncı Cannes Film Festivali'nde "Anatomy of a Fall" filminin prömiyerinde boy gösteren Jennifer Lawrence, hem oyunculuğuyla hem de stil konusundaki özgün tercihleriyle kendinden söz ettirdi. Oyuncunun ayakkabı seçimi, moda dünyasında uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

MAGAZİN 22.05.2023, 13:49 23.05.2023, 16:20
Jennifer Lawrence kırmızı halıdaki ayakkabı seçimiyle şaşırttı

Ünlü Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence, 76. Cannes Film Festivali'nde "Anatomy of a Fall" filminin heyecanla beklenen prömiyerine katıldı. Kırmızı halıda göz kamaştıran oyuncunun ayakkabı tercihi, büyük bir ilgi ve merak uyandırdı.

Birçok kez düşme tehlikesi geçirdi

"Joy","Umut Işığım", "Açlık Oyunları" ve "X-Men" gibi yapımlarıyla adından söz ettiren isimlerinden biri tanesi olan Jennifer Lawrence, "Anatomy of a Fall" yapımının Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirilen prömiyerine katılım sağladı.

Marka elçisi olduğu Christian Dior'un imzasını taşıyan bir elbise tercih eden Lawrence, büyük beğeni topladı.

Öte yandan yapımcı koltuğunda oturduğu "Bread and Roses" belgeseli adına Cannes'da yer alan oyuncunun ayakkabı tercihi ise sosyal medyada gündem haline geldi.

Altın Küre ve Oscar’da içerisinde olacak şekilde birden fazla defa kırmızı halıda düşme tehlikesi geçiren Lawrence, parmak arası terlik tercih etti.

Kırmızı halıya terlikle çıkması birçok kişi tarafından “ilginç” karşılanırken, oyuncunun daha önce yaşadığı kazalar sebebiyle böyle bir tercihte bulunduğu düşünülüyor.

Yorumlar (0)