Jennifer Aniston: Hep çocuk sahibi olmak istemişimdir

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, hakkında çıkan "kariyeri için çocuk sahibi olmadı" dedikodularıyla ilgili konuştu.

MAGAZİN 18.11.2019, 10:34
Jennifer Aniston: Hep çocuk sahibi olmak istemişimdir

Kısa süre önce bir sosyal medya platformu olan Instagram'da kendisine hesap açan Aniston, kendisi için yapılan "kariyeri için çocuk yapmadı" yorumları hakkında açıklama yaptı.

"Kadınların nesneleştirilmesi rahatsız edici"

Bugüne kadar iki defa evlenen Jennifer Aniston, hiç hamile kalmadığını fakat basında sürekli olarak hamile olduğuna dair haberler çıktığını, bu duruma çok kızdığını ifade etti.

Ellen Degeneres Show'a konuk olan Aniston konuyla ilgili şunları söyledi:

"Bana ilham veren kadınların hem kariyerleri hem de çocukları var. Her zaman çocuk sahibi olmak istemişimdir ve bu deneyimi kariyer için asla bırakmam. Hepsine sahip olmak istiyorum. Kadınları içine soktuğumuz nesneleştirme saçma ve rahatsız edici. İşte bu konuda çıkış noktam: eşli veya eşsiz, çocuklu veya çocuksuz... Vücudumuz konusunda neyin iyi olduğuna kendimiz karar veririz. Bu karar bizim ve sadece bizi ilgilendirir."

Çocuk defterini kapatmış değil

Bir gün anne olabileceğini ifade eden Jennifer Aniston, Brad Pitt'ten ayrılmasının ardından uzun süre sonra Justin Theorux ile evlenmiş, iki yıl sonra evliliğini sonlandırmıştı.

Yorumlar (0)