Jason Statham’ın rol aldığı “Five Eyes” filminin çekimleri Antalya’da sürüyor!

Dünya sinemana imza attığı aksiyon filmleriyle tanınan ünlü yönetmen Guy Ritchie, yeni filmi “Five Eyes” ın çekimlerini Türkiye’de sürdürüyor. Antalya’nın tarihi Kaleiçi ve Cumhuriyet Meydanı’nda çekimleri gerçekleşen film için, ciddi güvenlik önlemleri alındı.

MAGAZİN 14.02.2021, 12:51 14.02.2021, 18:10
Jason Statham’ın rol aldığı “Five Eyes” filminin çekimleri Antalya’da sürüyor!

“Snatch”, “RocknRolla”, “Revolver”, “Sherlock Holmes”, “The Man From Uncle” ve son olarak “The Gentlemen” gibi Hollywood’a damga vuran filmlere imza atan başarılı yönetmen Guy Ritchie, yeni filmin çekimleri için mekan olarak Türkiye’yi seçti. Türkiye’nin turizm cenneti Antalya’da çekimleri süren filmin kadrosunda ise; Jason Statham, Hugh Grant, Cary Elwes ve Aubrey Plaza gibi ünlü Hollywood starları yer alıyor.

Çekimler genel olarak hafta sonları gerçekleşiyor

Antalya’nın tarihi mekanı Kaleiçi ve işlek bölgesi Cumhuriyet Meydanı’nda çekilen film için, sıkı güvenlik önlemleri alındı. Çekimlerin gerçekleştiği sokak ve meydanlarda trafiğe kapalılık gözlemlenirken, polis ekipleri de bölgede önemler aldı. Filmin çekimlerinin büyük bir bölümü ise, ağırlıklı olarak sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonlarında gerçekleşiyor.

Mehmet Nuri Ersoy, seti ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da, geçtiğimiz günlerde filmin setine bir ziyaret yapmış, yönetmen Guy Ritchie ve filmin başrol oyuncusu Jason Statham ile görüşmüştü. Filmin ekibi ise görüntü almaya çalışanları, sıkça görüntü almanın yasak olduğunu belirterek uyarıyor.  Filmde ayrıca, Jason Statham’ın riskli sahnelerinde dublorü Tom Rodgers Stunts da yer alabiliyor. Mart ayı sonunda çekimlerinin tamamlanması planlanan filmin, 2021 sonlarına doğru sinemaların açılma durumuna göre gösterime girmesi bekleniyor.

Ölümcül bir silah teknolojisinin büyümesinin engellenmesinin mücadeleli hikayesi

Five Eyes, M16 ajanı Orson Fortune’un yaşadıklarına odaklanıyor. Fortune, uluslararası bir istihbarat ittifakı olan "Five Eyes" ekibi tarafından işe alınıyor. Dünya için büyük tehdit haline gelen ölümcül bir silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek amacıyla ekip, çetin bir savaşa giriyor.Fortune, bu konuda hiç anlaşamadığı CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışmak zorunda kalacaktır.

Yorumlar (0)