Jason Momoa yılın erkeği oldu

Game of Thrones dizisi ve Aquaman filmiyle tanınan Jason Momoa, GQ Avustralya tarafından Yılın Erkeği (2019 Man Of The Year) seçildi.

MAGAZİN 01.12.2019, 12:34 03.12.2019, 10:17
Jason Momoa yılın erkeği oldu

Game of Thrones'un en sevilen karakterlerinden birine hayat veren, beyazperdenin Aquaman'i Jason Mamoa GQ Avustralya tarafından Yılın Erkeği (2019 Man Of The Year) seçildi.

Amerikalı aktör, derginin aralık-ocak sayısına da kapak oldu.

"Hak ettim"

Esprili kişiliğiyle tanınan "Yılın Erkeği" Jason Momoa, Avustralyalı oyuncu kardeşler Chris Hemsworth ve Liam Hemsworth’e esprili bir gönderme ile “2019 GQ Yılın Erkeği olmak milyon yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Hemsworth Kardeşler’i yendiğim için mutluyum. Bunu hak ettim.” dedi.

Momoa ek olarak, “Avustralya, seni sevdiğimi biliyorsun. Umarım Aquaman 2 için geleceğim ve çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Jason Momoa, Game of Thrones ile tanınmadan önce Hawaiian Baywatch, Tempted, North Shore, Johnson Family Vacation ve The Game gibi romantik komedilerde de rol almıştı.

12 senelik birlikteliği olan Lisa Bonet ile 2017’de evlenen Momoa’nın, 52 yaşındaki eşine tam 8 yaşından beri âşık olduğu biliniyor. Çiftin şimdi iki çocuğu var.

Yorumlar (0)