James Bond, tüm parasından “kurtulacağını” ve miras bırakmayacağını açıkladı 

James Bond karakteri ile efsaneleşen Daniel Craig, yapımlarından kazandığı milyonlarca doları çocuklarına miras olarak bırakmayacağını tekrar açıkladı. 160 milyon dolarlık serveti olduğu bilinen ünlü yıldız, tüm parasından bir şekilde “kurtulacağını” ya da onu “bağışlayacağını” belirtti. 

MAGAZİN 18.08.2021, 11:56 19.08.2021, 16:03
James Bond, tüm parasından “kurtulacağını” ve miras bırakmayacağını açıkladı 

Sinema dünyasının en ünlü karakterlerinden James Bond’u canlandıran Daniel Craig, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Çocuklarına hiçbir şekilde miras bırakmayacağını ve onların kendi paralarını kazanmaları gerektiğini söyleyen Craig, bu açıklamasını yineledi.  

İngiliz oyuncu Daniel Craig, şimdiye kadar iki kez evlilik yaptı. Bunlardan ilki 1992-1994 seneleri arasında Fiona Loudon ile olan evliliği idi. 2011 senesinde de Rachel Weisz ile evlenen oyuncunun iki evliliğinden de birer kızı oldu. Şu anda 160 milyon dolar servetinin olduğu bilinen yıldız oyuncu, “Parayı miras bırakmaktansa hayır işlerine harcamak beni daha mutlu eder.” şeklinde konuştu. 

Büyük kızı (Ella Craig) da kendisi gibi oyuncu olan aktör, eski bir atasözü olan ‘Zengin ölürsen başarısız olmuşsundur.’ cümlesini yineleyerek ünlü Amerikalı sanayici Andres Carnegie’yi örnek gösterdi.  



11 milyar doları hayır işlerine harcadı 

Carnegie’nin 11 milyar dolarını hayır işlerine harcadığını belirten Craig, “Bu onun zenginliğini göstermiyor. Eminim ki parasının bir kısmını da tutmuştur. Ben, sonraki nesle büyük paralar bırakmak istemem. Miras, iğrenç bir şey. Herkes kendi parasını kazansın. Benim felsefem paradan kurtulmak ya da ölmeden önce hepsini bağışlamak.” ifadelerini kullandı. 



Emekliye ayrıldı 

2019’un sonlarında Amerika’da vizyona giren yeni Bond filminin ardından emekliye ayrılan ünlü oyuncu, “Çok yufka yürekliyim. Televizyon reklamlarına bile ağlarım.” cümleleriyle kendisini tanımladı. 

Yorumlar (0)