İzzet Yıldızhan'dan Gülşen açıklaması: Külotla çıkmasınlar!

İmam hatiplilere karşı tepki çeken sözler kullanan ve bunun üzerine tutuklanan şarkıcı Gülşen hakkında meslektaşı İzzet Yıldızhan açıklamalar yaptı. Yıldızhan, "Umarım gönüller alınır. Bir daha da böyle bir şey asla yaşanmaz" dedi ve "Sahneye külotla çıkmasınlar" diye ekledi.

MAGAZİN 28.08.2022, 10:29 29.08.2022, 08:53
İzzet Yıldızhan'dan Gülşen açıklaması: Külotla çıkmasınlar!

Gülşen 4 ay önceki bir konserinde, "Arkadaş daha önce imam hatip lisesinde okumuş. Kendisinin sapıklığı oradan geliyor" diye konuşmuş ve bahsi geçen konuşmanın yer aldığı videonun gündeme gelmesiyle birlikte tepkileri üzerine çekmişti. Olayın ardından şarkıcı Gülşen hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan dolayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Gülşen, tutuklandı

Soruşturma kapsamında ekipler tarafından adliyeye getirilen Gülşen’in, sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafınca tutuklanmasına yönelik hükmedilmişti. Bunun üzerine hakkında tutuklama kararı verilen şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderilmişti.

İzzet Yıldızhan: "Umarım gönüller alınır"

Gülşen’in başına gelen olayların ardından kendisi gibi sanatçı olan İzzet Yıldızhan da konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Yıldızhan, önceki gün Watergarden İstanbul'da oğlu Ali Yıldızhan ile objektiflere yakalandı. Şirket toplantıları için İstanbul'a geldiklerini ifade eden şarkıcı, toplantılarının ardından alışveriş turuna çıktı. Mağazaları gezen ünlü şarkıcı kendisi ve oğlu için alışveriş yaptı.

Basın mensuplarının şarkıcı Gülşen'in sahnede ifade ettiği sözleri sorması üzerine Yıldızhan, "Maalesef talihsiz bir açıklama olmuş. Dilerim gönüller alınır. Bir daha da böyle bir şey asla yaşanmaz" şeklinde konuştu.

Yıldızhan: "Sahneye de külotla çıkmasınlar"

Ocak 2022'den bu yana sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen Gülşen’in bu konuyla ilgilide çok konuşulması yönünde soru yöneltilen İzzet Yıldızhan, "Her bir sanatçının farklı yaşam biçimi var. Buna elbette saygı duyarım fakat şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Bütün herkes bu toplumun göreneklerine göre yaşamalı. Bir zahmet sahneye külotla da çıkmasınlar. Sahne adabı diye bir konu var. Herkes bu sahneleri televizyonlarının başında çocuğu ile birlikte izliyor. Açıkçası ben ekranlarda bu tarz şeyler görmeyi istemiyorum. Biz nispeten olsa da örf ve adetlerimize dikkat etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)