Ivana Sert Türkiye'deki ilk günlerini anlattı: "Şampuanıma asit koyuyorlardı"

Eski Model Ivana Sert, Türkiye'ye geldiği ilk dönemlerde yaşadığı zorlukları manken olmak isteyen kızlarla yapmış olduğu buluşmada anlattı. Sert, "Türkiye'ye ilk geldiğimde kızlar beni kıskanıyordu, şampuanıma asit bile kokuyorlardı." dedi.

MAGAZİN 30.11.2020, 14:21
Ivana Sert Türkiye'deki ilk günlerini anlattı: "Şampuanıma asit koyuyorlardı"

Televizyoncu ve eski model Ivana Sert kariyerinin ilk dönemlerinde başına gelenleri manken olmak isteyen kızlarla yaptığı buluşmada anlattı.

Sert, Türkiye'ye gelmiş olduğu ilk zamanlarda model kızların saç şampuanına asit koyduğunu söyledi:

İşte Ivana Sert'in yaptığı açıklamalar:

"Kıyafetim yoktu"

"Türkiye'ye ilk geldiğim zaman bavulum havalimanında kaybolmuştu, üzerimdekilerden başka bir kıyafetim de yoktu giyebileceğim. Türkiye'deki arkadaşlarım hemen bana yeni kıyafetler temin etmişti. İlk geldiğim gün bu ülkenin doğur bir yer olduğunu anlamıştım. Buradaki insanın sıcaklığı ve yardımseverliğini başka hiçbir yerde bulamadım. Bu ülkede yaşıyor olmaktan dolayı çok mutluyum."

"Şampuanıma asit koyuyorlardı"

"Bizim sektörün rekabet unsuru çok fazla. İlk geldiğim zaman 10 kızla birlikte 2 odayı paylaşıyorduk. Asker gibi bir şeydik. Tüm işleri ben alıyordum. Kimi zaman 2-3 birlikte geliyordu. Bazılarını iptal etmek durumunda kalıyordum. Kızlar beni çok kıskanıyordu. Bildiğin şampuana asit koyuyorlardı. Hemen anlıyorduk kokudan. Böyle şeyler de yaşadık."

"Hiç kimseyi kıskanmadım"

"Naomi Campbell ve beraberinde birçok dünyaca ünlü modelle podyuma çıktım fakat hiç kimseyi kıskanmadım ben. Sadece çok çalıştım ve bugünlere gelene dek büyük tecrübelerim oldu."

Yorumlar (0)