İşte Survivor'a veda eden isim

Survivor 2019'da dokunulmazlık oyunlarını kaybeden siyah takımdan bir kişi adaya veda etti. Format gereği iki Türk yarışmacı eleme adayı oldu. Peki Survivor'da bu hafta elenen isim kim oldu?

MAGAZİN 21.06.2019, 10:38
İşte Survivor'a veda eden isim

30 Haziran'da final yapacak olan Survivor Türkiye-Yunanistan'da hızlandırılmış elemeler başladı. Salı akşamı Yunan takımından Kyriakos adaya veda eden isim olmuştu. 

Çarşamba ve Perşembe akşamları yayınlanan bölümlerde iki dokunulmazlık oyunu daha oynandı.

Dokunulmazlık oyununu beyaz takım kazandı 

Survivor'ın son bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununda, skor 9-8 iken Katerina Dalaka ile Afroditi mücadele etti.

Nefeslerin tutulduğu bu kritik mücadelede Afroditi, geriden gelmesine rağmen sayısını aldı ve skoru 10-8 yaparak, beyaz takıma ikinci dokunulmazlığı kazandıran isim oldu. 

Böylece bu hafta dokunulmazlığı kazanan beyaz takım oldu.

Eleme adayları

Bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden siyah takımdan iki eleme adayı çıktı. İlk aday, Türk yarışmacılar tarafından belinirken ikinci aday ise Yunan yarışmacılar tarafından belirlendi. Ada konseyinde siyah takımda yapılan oylamada eleme adayları, Emre ve Sude oldu.

Kim elendi?

Türkiye'de yapılan son toplu sms oylamasının sonuçlarına göre, Sude ve Emre arasından en az oyu alan yarışmacı açıklandı. Oylama sonuçlarına göre, Survivor'da bu hafta elenen isim Sude Burcu oldu.

Sude gözyaşlarını tutamadı

Sude, elendiğini öğrenince gözyaşlarını tutamadı. Sude, "Buraya kadar gelmişken, elenince bir şey kaçırmış gibi hissettim. Finale kısa bir zaman kalmıştı. Burada çok güzel şeyler yaşadım. Çok büyüdüğümü hissettim, çok şey yaşadım. Bu zamana kadar sadece takım için elimden geleni yaptım." diye konuştu.

Yorumlar (0)