İşte Prens Harry'nin 18 milyon dolarlık malikânesi!

Kraliyet ailesinin üst düzey üyeliğini bırakan Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan 18 milyon dolar değerindeki bir malikânede kaldıkları öğrenildi. 

MAGAZİN 08.05.2020, 11:30
İşte Prens Harry'nin 18 milyon dolarlık malikânesi!

İngiliz kraliyet ailesindeki tüm görevlerini Mart ayında bırakarak ABD'de bir hayat kuran Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın "Normal bir yaşam süreceğiz." açıklamasının doğru olmadığı ortaya çıktı. 

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Beverly Hills kentinde yaşadıkları tespit edilen çiftin, değeri 18 milyon dolar olan lüks malikânesi ilk defa görüntülendi.

Toskana tarzı malikânenin, 22 dönüm üzerine kurulu olduğu, 8 yatak odası ile 12 adet banyoya sahip olduğu öğrenildi. 

Çift için evi bulan kişinin Prens Harry'nin yakın arkadaşı ABD'li televizyon sunucusu Oprah Winfrey'in olabileceği ifade ediliyor. 

Prens Harry ile Meghan Markle’ın yaşadığı malikâneye ait herhangi bir satış kaydının olmadığı da kaydedildi. Bu da lüks evin onlara ait olabileceği olasılığını kuvvetlendirdi.

ABD Başkanı Donald Trump, Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın güvenlik ödemelerini problem haline getirmiş, "Parasını biz ödemeyeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)