İşte Mete Horozoğlu'nun yeni imajı!

Ünlü oyuncu Mete Horozoğlu'nun yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. Saçlarını ördüren Horozoğlu, son hâlini sevenleriyle paylaştı.

MAGAZİN 01.04.2022, 00:02 01.04.2022, 14:27 Hakan Öksüz
İşte Mete Horozoğlu'nun yeni imajı!

"Nefes: Vatan Sağolsun", "Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?", "Öyle Bir Geçer Zaman ki" ve "Muhteşem Yüzyıl: Kösem" gibi projelerle tanınan oyuncu Mete Horozoğlu'nun son imajı takipçilerini şaşırttı. 

Sakallarını uzattı, saçlarını ördürdü!

Saçlarını ördüren ve son imajını sosyal medya hesabından paylaşan Mete Horozoğlu'nun fotoğraflarına beğeni yağdı. Sakallarını da uzatan ünlü aktörün ABD'de online oyunculuk dersleri verdiği kaydedildi.

"O kadar özledim ki sizi..."

Mete Horozoğlu'nun bir süredir herhangi bir projede yer almaması, "Oyunculuğu bıraktı mı?" sorusunun gündeme gelmesine neden oldu. Ünlü aktörün fotoğrafına yorum atan bir takipçisi, "O kadar özledim ki sizi, sesinizi, oyunculuğunuzu... Haksızlık yani. Bize haksızlık bu. Neden ortalarda yoksunuz." ifadelerini kullandı.

ABD'de yaşamaya başladı!

Türkiye'de rol aldığı projelerle bir zamanlar adı zirvede yer alan 46 yaşındaki aktör, ABD'ye taşındı ve spot ışıklarından uzak bir hayat sürmeye başladı. Neredeyse 5 yıldır herhangi bir projede yer almayan Mete Horozoğlu'nun Los Angeles'ta yaşadığı belirtildi. Sık sık dalış yaptığı söylenen Horozoğlu'nun bir süre daha sahnelere dönmeyeceği söyleniyor.

Yorumlar (0)