İşte Danla Bilic'in estetikleri

25 yaşındaki sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in yaptırdığı estetiklerle yepyeni bir insana dönüşmesi çok konuşulmuştu. Bir YouTube kanalına konuk olan Bilic, yaptırdığı estetiklerden bahsetti.

MAGAZİN 26.10.2019, 10:53
İşte Danla Bilic'in estetikleri

Danla Bilic, estetikleriyle Ajda Pekkan'ı solladı.


Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, YouTube programı yapan Pelin Kaya'nın konuğuydu. Sık sık yaptırdığı estetiklerle gündeme oturan Danla Bilic, geçirdiği operasyon sayılarıyla Ajda Pekkan'ı bile geride bıraktı.


Eski hali ve yeni hali arasındaki büyük fark oldukça dikkat çeken Danla Bilic, yaptırdığı estetikler hakkında konuştu:

"Geçen birisi tweet atmış, 'Utanmasan iç organlarını da yaptıracaksın' diye. Onu da yaptırdım, mide ameliyatı oldum. Tüp mide ameliyatından sonra hemen arkasından burun ameliyatı oldum. Ama onun öncesinde bir diş operasyonum var. Bir ara çok dolgu yaptırmıştım. Dolgudan dudağım burnuma değiyordu. Zayıfladıkça korkunç bir hal almaya başladım. Kilo aldığım dönem her hafta doktora gidip sürekli bir yerlerimi yaptırıyordum. Doktor 'Artık lütfen yapmayalım' diye yalvarıyordu. Dolgu yaptırmak bana kendimi güzel hissettiriyordu. Şu an dudak dolgumu indirdim ama altta belki kalmış olabilir. Badem göz yaptırmadım ama bir ara çok istiyorum ve araştırmalarım sürüyor. Burun ameliyatı sırasında çeneme yağ koydurdum."

"AJDA PEKKAN'I BİLE SOLLADI"

25 yaşındaki Bilic'in sık sık estetik yaptırması, akıllara yaşlanmayan Ajda Pekkan'ı getirdi. Bilic'in genç yaşta yaptırdığı estetikler üzerine 2. Sayfa programının yorumcuları, "Ajda Pakkan'ı bile solladı" dedi.
 

Yorumlar (0)