İşte Can Yaman’ın yeni partner adayları!

Can Yaman'dan yeni sezon müjdesi!

MAGAZİN 23.10.2019, 17:06
İşte Can Yaman’ın yeni partner adayları!

Başrolünü oynadığı Erkenci Kuş dizisinin final yapmasının ardından yurt dışı gezilerine başlayan ve gittiği yerlerde kadın hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Can Yaman, yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yaman'ın yeni partnerinin kim olacağı konusunda dört kadın oyuncunun ismi öne çıkıyor.

Setlere ara vermek istemeyen oyuncu, yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Ünü Türkiye sınırlarını aşan Yaman, geçtiğimiz sezon Demet Özdemir ile birlikte Erkenci Kuş dizisinde rol almıştı. Başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren oyuncu, Erkenci Kuş sonrası ekran macerasına ara vermek istemiyor.

YAPIMCI DÖRT İSİM ARASINDA KALDI

2020 Ocak ayında bedelli askerlikten yararlanacak olan Can Yaman, 21 günlük vatani görevini yerine getirdikten sonra mart ayı itibariyle yeni bir dizi projesine başlayacağını duyurdu.

Erkenci Kuş'un yapımcısı Faruk Turgut ile yeni bir diziye başlayacak olan Yaman'ın yeni projesinde aşk yine ön planda olacak. Yeni projesi hayranları tarafından merakla beklenen ünlü oyuncunun yeni dizisi için partner aranıyor.

Yapımcı Faruk Turgut, proje için 4 isim arasında kaldı: Bensu Soral, Melisa Aslı Pamuk,Elçin Sangu ve Melisa Şenolsun

Yorumlar (0)