İşte Çağatay Ulusoy'un yeni imajı!

Çağatay Ulusoy, yeni imajıyla Menajerimi Ara dizisine konuk olarak katıldı. 

MAGAZİN 02.09.2020, 12:26
İşte Çağatay Ulusoy'un yeni imajı!

Menajerimi Ara isimli dizi, oyuncular ile menajerlerin yaşamlarını konu alıyor.

Reyting rekoru kıran dizinin her bölümünde farklı isimler yer alıyor. 

Söz konusu dizinin üçüncü bölümüne ise Çağatay Ulusoy konuk olarak katıldı. Yeni bölümde, sakin bir yaşam sürdüğü görülen Çağatay Ulusoy'un yaşadıkları ele alınacak. 

Çağatay Ulusoy, dizinin senaryosuna göre, Fransa-Türkiye ortak yapımı bir filme başlayacağı sırada gözlerden uzak bir yere giderek kendisini inzivaya çekecek. Başarılı oyuncunun yeni imajı da dikkatlerden kaçmayacak. 

Canan Ergüder'in hayat verdiği Feris karakteri ile Ahsen Eroğlu'nun canlandırdığı Dicle karakteri, Çağatay Ulusoy'un bu durumu nedeniyle sıkıntılı günler geçirecek.

İzleyici, bir anda kayıplara karışan Çağatay Ulusoy'u bulmak için uğraşan Dicle'nin yaptıklarını görecek. Öte yandan, Çağatay Ulusoy, Deniz Can Aktaş'ın hayat verdiği Barış'a da oyunculuk sektörüne ilişkin önemli tavsiyelerde bulunacak. 

Üçüncü bölüm fragmanında, Barış'ın ortalığı karıştıran davranışları, Kıraç'ın ise ailesi konusunda kendisini sorguladığı anlar, izleyiciye hem heyecanlı hem de hüzünlü dakikalar yaşatacak. 

Menajerimi Ara dizisinin başrollerinde Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Barış Falay, Fatih Artman ve Deniz Can Aktaş gibi isimler yer alıyor. 

Söz konusu dizinin yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. Sevilen dizinin senaristleri ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu.

Yorumlar (2)
Ms ☪ 2 yıl önce
No one cares. Soon he is going to vanish.. with this face
Ms ☪ 2 yıl önce
Loud, stupid, over-hyped and FAT with ugly girl friend.