İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Zeynep Öztürk’ün sıpayla imtihanı, olay oldu!

Televizyon ekranlarında katıldığı moda yarışmasıyla tanınan Zeynep Öztürk’ün halleri, sosyal medyada olay oldu. Güzel yarışmacı, ‘Spagetti’ adındaki sıpadan kaçtığı anları sosyal medyadan paylaştı. İzleyenler o anlara, dakikalarca güldü!

MAGAZİN 14.04.2021, 09:40 14.04.2021, 18:10
İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Zeynep Öztürk’ün sıpayla imtihanı, olay oldu!

Daha önce katıldığı ve ikinci oluğu ‘İşte Benim Stilim’ adlı yarışmayla tanınan Zeynep Öztürk, sosyal medyaya düşen halleriyle herkesi kahkahaya boğdu. Tatil için İznik’e giden Öztürk, kaldığı tesiste ‘Spagetti’ adından bir sıpayla tanıştı. Sıpayla oynamak isteyen Öztürk, kaldığı yerin kapısını açtı.



Öztürk kaçtı, sıpa kovaladı

Kapıyı açar açmaz dışarı fırlayan sıpa, Zeynep Öztürk’ün peşine takıldı. Spagetti adlı sıpa, Zeynep Öztürk nereye giderse peşinden gitti ve Öztürk’ün üzerine atlamaya çalıştı.  Sıpa ve Öztürk’ün halleri, sosyal medyada videoyu izleyenleri kahkahaya boğdu. Zeynep Öztürk’ün sıpadan kaçmaya çalışması ve çığlık attığı o anlar herkesi güldürdü.



O anları sosyal medya hesabında paylaşan Öztürk, sıpanın kendisine olan aşkının bitmeyeceğini vurguladı. Ne yaptıysa kurtulamadığını esprili bir dille anlatan Öztürk, kötü yorumları herkesin kendisine saklaması gerektiğini söyledi. Videoda büyük bir aşk gördüğünü söyleyen Öztürk’ün videodaki halleri, telefonları başında herkesi eğlendirdi.

Yorumlar (0)