İspanyol oyuncu Miguel Angel'den Hande Erçel'e cevap

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in, ‘Onun birlikte çalışmak istiyorum’ dediği İspanyol oyuncu Miguel Angel Silvestre, Hande Erçel’in bu isteğine yanıt verdi ve Erçel’e ‘Haydi hayallerimizi gerçekleştirelim’ mesajını gönderdi.

MAGAZİN 22.05.2021, 10:59 24.05.2021, 13:45
İspanyol oyuncu Miguel Angel'den Hande Erçel'e cevap

Bugünlerde ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde partneri olduğu Kerem Bürsin ile aşk yaşayan ve magazin gündemini meşgul eden Hande Erçel, çok konuşulacak bir harekete imza attı.

“Hayallerimizi gerçekleştirelim”

Oyunculuk kariyerinin dışında açıklamaları ve sosyal medyadaki paylaşımları ile isminden fazlasıyla söz ettiren Hande Erçel, “Sense” isimli diziyle tanınan başarılı İspanyol aktris Miguel Angel Silvestre ile birlikte çalışmak istediğini açıklamıştı. 

Bu açıklamalarının ardından Hande Erçel’e cevap veren Miguel Angel Silvestre, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Canım Hande, haydi hayallerimizi gerçekleştirelim. Seninle çalışmayı ben de isterim” cevabını verdi.

Sosyal medyada gündem oldu

Miguel Angel’in bu cevabı, kısa süre içinde sosyal medyada gündem olurken, kullanıcıların ‘Kerem Bürsin duymasın, Kerem Bürsin çıldıracak’ şeklinde yorumlar yaptığı görüldü.

Yorumlar (0)