Işın Karaca: Şerrimden korkun!

Işın Karaca, annesini tehdit eden kişinin "kendisinden ve şerrinden korkması" gerektiğini ifade etti. 

MAGAZİN 23.11.2020, 12:50 23.11.2020, 12:54
Işın Karaca: Şerrimden korkun!

Işın Karaca'nın annesi Şeniz Büyükkaraca, "domuz bağı yaparak öldürmek" ile tehdit edildi. Ünlü şarkıcının, annesine tehditler yağdıran şahıs hakkında suç duyurusu yaptığı öğrenildi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan 47 yaşındaki şarkıcı, iki haftadır annesi Şeniz Büyükkaraca'nın ölümle tehdit edildiğini duyurdu.

Işın Karaca, annesi Şeniz Büyükkaraca'ya ciddi hakaretler yağdıran hesabı takipçileriyle paylaştı. 

Annesi Şeniz Büyükkaraca'ya tehdit ve hakaret yağdıran kişiyi bulacağını ifade eden ünlü şarkıcı, iki haftadır annesine edilen küfürleri ve hakaretleri, ölüm tehditlerini söz konusu kişinin yanına asla bırakmayacağını belirtti.

"Nerede olursan ol bulacağım"

Işın Karaca, hangi ülkede olursa olsun bu kişiyi mutlaka bulacağını kaydetti. 

Annesinin domuz bağıyla öldürmek ve tecavüz etmekle tehdit edildiğine dikkat çeken 47 yaşındaki şarkıcı, söz konusu kişinin annesine "Evini biliyorum." dediğini de aktardı. 

"Onlar bile utandı"

Ünlü şarkıcı, annesine gönderilen mesajlardan polis memurlarının bile utandığına dikkat çekti. 

"Şerrimden korkmalısın"

Annesi Şeniz Büyükkaraca'nın bu şekilde korkutulamayacağını vurgulayan Işın Karaca, annesine hakaretler yağdıran kişinin "kendisinden ve şerrinden korkması" gerektiğini ifade etti. 

47 yaşındaki şarkıcı, konu annesi Şeniz Büyükkaraca'ya geldiğinde kendisi için akan suların durduğunu belirterek, annesinin kendisi için çok kıymetli olduğuna dikkat çekti.  

Yorumlar (0)