Iron Man’ın Pepper’ı “kayak” davasında suçsuz bulundu

Hollywood'un tanınmış isimlerinden Gwyneth Paltrow, Marvel serisindeki Pepper Potts rolüyle akıllarda yer edinmişti. Ünlü oyuncu 2016 senesinde bir kayak kazası geçirerek davalık olmuş ve karşı tarafa 1 dolarlık dava açmıştı. Davada karar açıklandı.

MAGAZİN 31.03.2023, 10:14 01.04.2023, 09:05
Iron Man’ın Pepper’ı “kayak” davasında suçsuz bulundu

Hollywood'un ünlü isimlerinden ve "Aşık Shakespeare", "Yedi" ve "Iron Man" gibi yapımlarda rol alan Oscar ödüllü oyuncu Gwyneth Paltrow’a 2016 senesinde kayak yaparken 76 yaşındaki bir kişiye çarptığı gerekçesiyle 300 bin dolarlık dava açıldı.

Ne olmuştu?

Oyuncunun kayak yaptığı sırada kendisine çarptığını, bu nedenle kalıcı şekilde beyin hasarı aldığını iddia eden 76 yaşındaki Terry Sanderson, Paltrow’a dava açtı.

2016 senesinde ABD'de Deer Valley'de yer alan bir kayak merkezinde meydana gelen hadiseye dair dava sonuçlandı.

Ünlü oyuncuya toplamda 300 bin dolar tutarında bir dava açan Sanderson, kendisine oldukça şiddetli bir şekilde çarpıldığını, bu nedenle beynin kalıcı hasar ve kaburga kemiklerinde kırık meydana geldiğini iddia etmişti.

“İyi olmanızı diliyorum”

Tarafına yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen 50 yaşındaki oyuncu, Sanderson'ın kendisine çarptığını öne sürerek karşı davada bulundu.

Sanderson'dan sadece 1 dolarlık bir ödeme isteyen Paltrow, jüri tarafından çoğunluğun sağlanmasıyla suçsuz bulundu.

Kararın duyurulmasını sakin bir biçimde bekleyen Paltrow'un mahkeme salonundan çıktığı sırada Sanderson’a “İyi olmanızı diliyorum” demesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar (0)