İrem Helvacıoğlu bu yöntemle 20 kilo vermiş

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yıldızı parlayan İrem Helvacıoğlu, beslenme tarzıyla 20 kilo vermiş.

MAGAZİN 07.02.2020, 16:54
İrem Helvacıoğlu bu yöntemle 20 kilo vermiş

Fit görüntüsüyle dikkat çeken İrem Helvacıoğlu'nun fiziğinin sırrı ortaya çıktı. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan İrem Helvacıoğlu, bir dönem beslenme düzenini değiştirerek 20 kilo birden verdiğini söyledi.

Formsante dergisine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulunan Helvacıoğlu, pesketaryen beslenme tarzıyla formunu koruduğunu söyledi. Et grubu besinleri arasından sadece deniz ürünleri tüketen oyuncu, ergenliğinde aldığı 20 kiloyu pesketaryen beslenme tarzıyla verdiğini açıkladı.

Helvacıoğlu, "Pesketaryen diyetiyle 6 ayda zayıfladım. Balık dışında et yemiyorum. Dedem çiftçiydi ve hayvanlarla büyüdüm. Bağ kurduğum hayvanları yiyemiyorum. Acıkınca su içip erken uyuyorum"  dedi.

Pesketaryen beslenme tarzı nedir?
Deniz mahsulleri dışında başka hiçbir et ürünü tüketmeyen insanlara "pesketaryen" adı veriliyor.

Bu beslenme tarzından kırmızı ve beyaz et tüketilmiyor. Sebze ağırlıklı beslenen pesketaryenler bunun yanı sıra balık, peynir ve yumurta da tüketebiliyor.

İrem Helvacıoğlu kimdir?

Aslen Ankaralı olan İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 tarihinde Almanya'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Helvacıoğlu, ilk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde rol aldı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları ve No:309 dizilerinde yer aldı. 

Son olarak rol aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu, yakın zamanda yeni bir sinema filmi için Kerem Bürsin ile birlikte kamera karşısına geçecek.
 

Yorumlar (0)