İrem Derici’den babasına çağrı: “Daha fazla çocuk yapma, yeter”

İrem Derici, ikinci evliliğini bitirmeye hazırlanan babası hakkında çıkan boşanma haberleriyle ilgili konuştu. Derici, “O haber de mi çıktı?” şaşkınlığını gizleyemezken “Boşandığı kişi annem değil. Benim annemle 1992 senesinde boşandılar. Babamın aşk hayatı da umurumda değil.” ifadelerini kullandı. 

MAGAZİN 20.05.2022, 15:20 22.05.2022, 10:25
İrem Derici’den babasına çağrı: “Daha fazla çocuk yapma, yeter”

Büyük aşkı Cem Belevi tarafından iki kez ihanete uğradığını öğrenen İrem Derici, yakın çevresinin desteği sayesinde kısa sürede toparlanarak konserlerine devam etme kararı aldı. Her zamankinden daha bakımlı haliyle sahnelere çıkan şarkıcı, önceki akşam bir tören münasebetiyle sahnedeydi. Konser öncesinde basın açıklamasında bulunan Derici, babası hakkında çıkan haberleri duyunca şaşkınlık yaşadı.



“O kadın benim annem değil”

Babasının boşanma haberleri hakkında konuşan Derici’nin ifadeleri şu yöndeydi: “O haber de mi yayıldı? Ancak yanlışınız var o kadın benim annem değil. Annem ve babam 1992 senesinde boşanmıştı. O dönemde 5 yaşındaydım. Çocukluk çağımda da okul dönemimde de pek çok problem yaşadım. Çok sorunluydum. Bu habere eklenecek birçok problem var.”



“Gram umurumda değil”

“Haberde bahsi geçen kadın babamın eşidir. Aralarında ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Gram umurumda da değil. Ben babamın aşk hayatına karışmam o da benim aşk hayatıma karışmaz. Yazık adamcağız sırf kızı ünlü diye sürekli boşanma haberleriyle gündeme geliyor. Ben de 7 sene önce boşandım. Allah iki tarafı da mutlu etsin, başarılar dilerim. Umarım babam da daha fazla çocuk yapmaz.”

Yorumlar (0)