İrem Derici’den 20 yıllık şarkı için özel dans!

Söylediği şarkılarla müzikseverlerin beğenisini kazanan başarılı şarkıcı İrem Derici, Dünya Dans Günü için özel hazırladığı dan şovuyla, herkesi büyüledi. Derici, Jennifer Lopez’in dünyaca ünlü 'Love Don’t Cost a Thing’ şarkısının koreografisini gerçekleştirdi. Yirmi yıllık şarkının dans hareketlerini yeniden hatırlatan Derici, uzun süredir ders alıyordu. Derici'nin ayrıca Cem Yılmaz itirafı da gündeme damga vurdu.

MAGAZİN 01.05.2021, 09:59 01.05.2021, 18:39
İrem Derici’den 20 yıllık şarkı için özel dans!

‘Yazsın Bana’, ‘Senin Hastan’; ‘Dudak Payı’, ‘Dantel’ ve ‘Evlenmene Bak’ gibi şarkılarla dinleyicinin sevgisini kazanan başarılı şarkıcı İrem Derici, Dünya Dans Günü için özel bir çalışma yaptı. Sevilen şarkıcı Jennifer Lopez’in yirmi yıllık dünyaca ünlü 'Love Don’t Cost a Thing’ şarkısının koreografine yenden hayat verdi. Uzun zamandır dans videosu için ders alan ve provalar gerçekleştiren başarılı şarkıcı, Ömer Yeşilbaş’tan dans dersleri aldı.

Yönetmenliğini Murat Joker üstlendi 

Videoda Derici’ye altı tane erkek dansçı eşlik ederken, Jennifer Lopez şarkısı 'Love Don’t Cost a Thing’ için Amerikalı koreograf Darrin Dewitt Henson’e ait hip-hop koreografisi kullanıldı. Dans videosunu bir klip tadında çektiren İrem Derici’ye bu konuda yakın dostu ve ünlü klip yönetmeni Murat Joker destek verdi. Sahneye çıkmayı çok özlediğini, konser vermek ve dans etmek için can attığını söyleyen İrem Derici, pandeminin bitmesini beklediğini söyledi.

Bir sonraki hayatında Cem Yılmaz olmak istiyor

Şovlarını sahneye taşımak için salgının bitmesini bekleyen Derici, ülke olarak dünya starlarından eksiğimizin olmadığını sözlerine ekledi. Düzeni bozmak istediğini ve sektörün üzerindeki tembelliği atmayı istediğini söyleyen Derici, virüsten kurtulur kurtulmaz konserlerde sahne şovu yapmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Son olarak bir yayında Cem Yılmaz’a övgüler yağdıran İrem Derici, Cem Yılmaz’ı karizmasının bambaşka olduğunu belirtti. Bir sonraki hayatında Cem Yılmaz olmak istediğini itiraf eden Derici, kendisini Yılmaz’a yakın hissettiğini ve bağ kurduğunu belirtti.

Yorumlar (0)